Μεγάλη συμμετοχή στην κοπή πίτας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



3

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου 2016 σε ταβέρνα της περιοχής (ταβέρνα “ΚΩΣΤΑΣ”, Κοίλα Κοζάνης), η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης (ΣΔΥΚ), παρουσία των μελών του συλλόγου και δεκάδων φίλων τους.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Τάκης Σταθόπουλος, μετά το καλωσόρισμα και τις καθιερωμένες ευχές, αναφέρθηκε συνοπτικά στις συμμετοχές και επιτυχίες των αθλητών του συλλόγου όχι μόνο στις τοπικές διοργανώσεις αλλά και σε αγώνες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως επίσης και για τον προγραμματισμό για το 2016, που βοηθούν γενικότερα στην προβολή της ευρύτερης περιοχής. Ακολούθως ο έφορος Δημοσίων Σχέσεων του συλλόγου Σάββας Χριστοδούλου αναφέρθηκε στην κοινωνική δράση του συλλόγου και τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα.

Στη συνέχεια έγινε η κοπή της βασιλόπιτας από τον πρόεδρο και ακολούθησαν οι βραβεύσεις. Την τιμητική του αυτή τη φορά, με την απονομή τιμητικής πλακέτας, είχε ο δρομέας-μαραθωνοδρόμος του συλλόγου (ΣΔΥΚ) Νίκος Νεοφώτιστος για την εκπληκτική του εμφάνιση στον 39ο Διεθνή Μαραθώνιο του Παρισιού 2015, όπου με χρόνο 2:45:49 κατετάγη 1ος μεταξύ των ελλήνων μαραθωνοδρόμων και 251ος στη γενική κατάταξη μεταξύ των 40.172 δρομέων που τερμάτισαν. Δόθηκαν ακόμη τιμητικοί έπαινοι στους δρομείς του συλλόγου που τον περασμένο χρόνο, τερμάτισαν σε διεθνή ή ορεινό μαραθώνιο, και ήταν περισσότεροι -αν μετρήσαμε σωστά- από πενήντα (50)! Την απονομή της πλακέτας στο Νίκο Νεοφώτιστο έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Φώτης Κεχαγιάς.

Ακολούθησε λαϊκό γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τυχερός που του έτυχε το φλουρί της βασιλόπιτας ήταν ο δρομέας του συλλόγου Κώστας Καραχάλιος, που κέρδισε και το δώρο που αντιστοιχούσε.

1fgh

2

4

5

6

7

8

9

10

11

12

Γ.Μ. (περισσότερα στο mikrovalto.gr)

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.