Διευκρινήσεις του αντιδημάρχου Κοζάνης Αρ. Πουτακίδη στο να μεταφερθούν οι πρόσφυγες στο κλειστό γήπεδο της Λευκόβρυσης



poutakidis_aristotelis23423

Με αφορμή δημοσίευμα σχετικά με τη φιλοξενία προσφύγων στο κλειστό γυμναστηρίου του Αγίου Δημητρίου, θέλω να διευκρινίσω τα εξής:

H επιλογή να μεταφερθούν οι πρόσφυγες στο κλειστό της Λευκόβρυσης, μετά το αδιέξοδο στη μετακίνηση τους προς Ειδομένη, το βράδυ της Δευτέρας ήταν απόφαση της Δημοτικής Αρχής.

Προηγήθηκε επικοινωνία  με τον Πρόεδρο της ΤΚ Αγίου Δημητρίου Θ. Πεχλιβανίδη, όπου εξετάστηκε πιθανή χρήση του κλειστού γυμναστηρίου του Αγίου Δημητρίου ως πλησιέστερου χώρου, πρόταση που απορρίφθηκε καθώς ο χώρος της Λευκόβρυσης κρίθηκε ως ο καταλληλότερος.

Καμία συμμετοχή στην όλη διαδικασία δεν είχε ο Πρόεδρος του Σωματείου Αγίου Ιωάννη Βαζελώνα Χαράλαμπος Καζαντσίδης.

Η κοινωνία του Ελλησπόντου είναι γνωστό σε όλους πως αποτελείται από πρόσφυγες, που ξέρουν τι θα πει ξεριζωμός και προσφυγιά. Την φιλοξενία τους την αποδεικνύουν καθημερινά όλα τα χρόνια.

Ο Δήμος Κοζάνης διαχειρίζεται μια δύσκολη κατάσταση, την οποία όλοι μας πρέπει να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι, με νηφαλιότητα και ψυχραιμία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.