Ευχαριστήριο του Συλλόγου Ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας Εορδαίας



sillogos_sklirinsi_plakas_eordaiasO ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημοσίως όλους, όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχημένη πραγματοποίηση της ημερίδας με θέμα <<Διευρύνοντας τις θεραπευτικές επιλογές στην  πολλαπλή σκλήρυνση και οφθαλμός >> και την κοπή πίτας  το Σάββατο  20 Φεβρουάριου 2016 .

Καταρχάς, ευχαριστούμε τα μέλη και τις οικογένειες του συλλόγου μας για την αμέριστη στήριξή τους. Ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας οφείλεται στο κύρος και τη δυναμική ενός τέτοιου συλλόγου, αλλά και στις συνεχείς προσπάθειες των ανθρώπων του να στηρίξουν και να ενισχύσουν κάθε προσπάθεια.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία GENESIS PHARMA που ήταν και ο χορηγός της ημερίδας μας ,πράγμα που το κάνει κάθε χρόνο στηρίζοντας έτσι το έργο  του σύλλογο μας .Ευχαριστούμε για την ολοκληρωμένη  ενημέρωση πάνω στο θέμα της ημερίδας  τον  Γιατρό Νευρολόγο κύριο Κούτλα Ευάγγελο ,τον Γιατρό οφθαλμίατρο κύριο Κωστίδη Σωκράτη και  τον κοινωνιολόγο κύριο Δημήτρη Λιακακο.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Εορδαίας που μας διέθεσε  την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και το κατάστημα EASYFONE –Κ.ΤΡΑΙΑΝΟΣ-Η. ΣΤΑΓΚΑΣ ΟΕ που μας προσέφερε το δώρο για την βασιλόπιτα . Τέλος ευχαριστούμε την πολιτική ηγεσία και τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και μας στήριξε όπως κάνει πάντα σε κάθε μας εκδήλωση .

Με εκτίμηση
Ο Προέδρος Παχτσαλίδης Μάριος
και το Δ.Σ του συλλόγου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.