Διάχυτο άρωμα μουσικής παράδοσης στον ετήσιο χορό των Μακεδνών Κοζάνης! Δείτε φωτογραφίες



1xghmjg

Πλαισιωμένοι από εκλεκτούς προσκεκλημένους, φίλους, μέλη και υπέροχα μουσικά ηχοχρώματα, γιόρτασαν «οι Μακεδνοί» τον ετήσιο χορό τους και την κοπή βασιλόπιτας, το Σάββατο, 6/2/2016, στην όμορφη και φιλόξενη αίθουσα  του οικ. κέντρου « Κοσμοκίνηση». Με ένα γλυκό και συγκινητικό καλωσόρισμα «φίλοι μ’ καλώς ορίσατε, φίλοι μ’αγαπημένοι, κοπιάστε στο τραπέζι μας με τα πολλά καλούδια ….», δόθηκε το έναυσμα της όμορφης γιορτής από τους ειδήμονες του μουσικού σχήματος «Παύλος Μελάς».

Αυτό που ένοιωσε ο καθένας στην καρδιά και την ψυχή του δεν περιγράφεται με λόγια, ανήκει στην σφαίρα των συναισθημάτων και των αισθήσεων!! Τα παιδιά, όπως πάντα πρωτοστάτησαν, κάνοντας περήφανους γονείς ,χοροδιδασκάλισσα  και όλο το Σύλλογο, γιατί στα προσωπάκια τους καθρεφτίζεται η συνέχεια και το μέλλον του!!

Ο Σύλλογος μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τους Πολιτιστικούς  Συλλόγους, που τίμησαν δια εκπροσώπων τους την όμορφη αυτή εκδήλωση και συγκεκριμένα : Τον Σύνδεσμο γραμμάτων και τεχνών, το Σύλλογο Γρεβενιωτών Κοζάνης «ο Αιμιλιανός», το Σύλλογο Ηπειρωτών Κοζάνης, το Σύλλογο Βοϊωτών Κοζάνης «Αγία Παρασκευή», τον Αθλητικό Σύλλογο «Μακεδονικός», τη χορωδία « Ελίμεια» και το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας! Επίσης ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς επικοινωνίας για την διαφήμιση και την προβολή της. Ευχαριστεί ολόψυχα όλο τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης μας, που με περισσή ευγένεια , γενναιοδωρία και ευχαρίστηση πρόσφεραν δώρα για την διενέργεια της λαχειοφόρου αγοράς. Όταν αισθάνεται κανείς την κοινωνική αλληλεγγύη, δεν μπορεί παρά να ελπίζει και ελπίδα σημαίνει δύναμη για συνέχεια….

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπέροχους μουσικούς του σχήματος «Παύλος Μελάς γι’αυτό το ελκυστικό ταξίδι στα μουσικά  μονοπάτια της παράδοσης, που δημιούργησε σε όλους πλήθος συναισθημάτων και τους βοήθησε να τα εκφράσουν μέσα από το μαγικό εργαλείο του χορού!!!

Τέλος ευχαριστεί όλο τον κόσμο, τους φίλους ,τα μέλη ,χορευτές, χορωδούς, χοροδιδασκάλους, χοράρχη για την συμβολή τους στο κτίσιμο ζεστών ανθρώπινων σχέσεων, μέσα από την  κοινή διασκέδαση και την ελεύθερη έκφραση!!

«Καλή Χρονιά σε όλους και του χρόνου με Υγεία να είμαστε πάλι όλοι μαζί!»

1xghmjg 2grftyh 3fghfasz 4frgdhd 5ftghjfgf 6ghfjgxhjk 7radetfghd

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.