Εστιατόριο «Ναουμίδης Φυσικά Παραδοσιακά» στην Κοζάνη



naoumidiskoz234325

Μια νέα γαστρονομική πρόταση άνοιξε τις πύλες της για το κοινό της Κοζάνης στο κέντρο της πόλης, απέναντι από την κεντρική πλατεία. Ο λόγος για το εστιατόριο «Ναουμίδης Φυσικά Παραδοσιακά».

Το γνωστό εστιατόριο των αδερφών Ναουμίδη στον Άγιο Παντελεήμονα Φλώρινας, στην λίμνη Βεγορίτιδα, ήρθε στην Κοζάνη για να σας προσφέρει μοναδικές στιγμές γευσιγνωσίας και χαλάρωσης. Σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον θα βρείτε παραδοσιακές συνταγές που το μεγαλύτερο μυστικό τους είναι τα αγνά υλικά και το μεράκι των ιδιοκτητών για αυτό που κάνουν.

Το χειροποίητο ζεστό ζυμωτό ψωμί, τα ιδιαίτερα ορεκτικά και μεζέδες, καθώς επίσης και τα εξαιρετικά πιάτα του εστιατορίου, θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό λάτρη του καλού φαγητού.

Έχοντας δημιουργήσει το δικό τους αγρόκτημα στον Άγιο Παντελεήμονα Φλώρινας, οι αδερφοί Ναουμίδη καλλιεργούν βιολογικά, πιστοποιημένα λαχανικά τα οποία ολόφρεσκα μαγειρεύονται και προσφέρονται από τα εστιατόριά τους.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με το κρασί: Στο κελάρι της οικογένειας Ναουμίδη, ωριμάζουν τα κρασιά που παράγουν και εμφιαλώνουν οι ίδιοι. Εκμεταλλευόμενοι τις εξαιρετικές ποικιλίες σταφυλιών που ευδοκιμούν στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα, ετοιμάζουν και σας σερβίρουν ένα εξαιρετικό κρασί, το οποίο διατίθεται είτε για κατανάλωση στο εστιατόριο είτε για να το πάρετε στο σπίτι σας.

Με κύρια πρώτη ύλη την Πιπεριά Φλωρίνης και παραδοσιακές συνταγές, στο Εστιάτοριο Ναουμίδης μπορείτε να βρείτε μία ποικιλία παραδοσιακών προϊόντων. Φτιαγμένα με πολύ φροντίδα και μεράκι συσκευάζονται σε συνθήκες υγιεινής με αυστηρές προδιαγραφές.

Τα προϊόντα Ναουμίδης θα σας αναγκάσουν να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας με το φαγητό και να αναζητήσετε εκ νέου χειροποίητα προϊόντα, απομακρυσμένα από τη λογική του κέρδους και πιο κοντά στις σπιτικές γεύσεις.

Μακεδονομάχων 1
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2461028198

naoumidis300rftyh

2 σχόλια στο άρθρο “Εστιατόριο «Ναουμίδης Φυσικά Παραδοσιακά» στην Κοζάνη

  1. Ειδοποίηση: Το πρώτο βραβείο καινοτόμου Προϊόντος της έκθεσης Detrop στην επιχείρηση «Ναουμίδης» | KOZANILIFE.GR

  2. Ειδοποίηση: Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας: Άλλη μία εξαιρετική διάκριση για τα εστιατόρια «Ναουμίδης» | KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.