Χωρίς νικητή το τοπικό ντέρμπι μεταξύ Εορδαϊκού και Κοζάνης – Δείτε αναλυτικά



G_E8NIKH_eordaikos_kozanH_5

Λευκή  ισοπαλία 0-0 είχαμε  στο αναβληθέν  ντέρμπι μεταξύ του Εορδαϊκού και της Κοζάνης  που έγινε στην Πτολεμαΐδα στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής .

Στο τοπικό ντέρμπι  που έγινε  μέσα σε  αθλητικά πλαίσια, μπορεί να μην είχαμε νικητή αλλά το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν  χάλασε κανέναν.

Ο  Εορδαϊκός  για άλλο ένα παιχνίδι και καλή εικόνα έδειξε  αλλά συνέχισε και το σερί  θετικών αποτελεσμάτων που τον θέλουν έξι αγώνες αήττητο  που τον φέρνουν στην πέμπτη  θέση της βαθμολογίας.

Η Κοζάνη  φανερά βελτιωμένη  τελευταία,   παραμένει πέντε   παιχνίδια αήττητη  με δύο  εντός έδρας νίκες μία εκτός έδρας νίκη και τέλος κατάφερε   στα δύο συνεχόμενα  δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια  να μη χάσει και να μείνει έτσι ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με τον Εορδαϊκός να έχει την υπεροχή και τις ευκαιρίες και την Κοζάνη που κατέβηκε στο ντέρμπι με πολλές απουσίες να έχει κυρίως το μυαλό της  στην άμυνα  και να μη δεχθεί γκολ, ένα  στόχο που τελικά τον  κατάφερε.

Το φιλμ του  αγώνα
Στο 6΄σέντρα Μπλιζνάκοφ  ,  σουτ Μαυροματίδη άουτ
Στο 10΄φάουλ Μπίκου διώχνει ωραία ο Τζώρτζεβιτς σε κόρνερ
Στο 19 σουτ Γιόνδη , άουτ
Στο 21΄σέντρα Μπλιζνακοφ , κεφαλιά Γιόνδη , άουτ
Στο 31΄μεγάλη ευκαιρία του Εορδαικού να ανοίξει το σκορ όταν ο Μπλιζνάκοφ , έβγαλε τη σέντρα στο δεύτρο δοκάρι , ο Λιάμης έπιασε την κεφαλιά , αλλά επάνω στη γραμμή απέκρουσε ο Παπαδόπουλος
Στο 39΄μεγάλη ευκαιρία για την Κοζάνη με τον Βουτσιώτη να εκτελεί φάουλ κεφαλιά πάσα του Ηλία στον Τσικόπουλο Ηλία  που από πολύ κοντά θα πιάσει το σουτ για να αποκρούσει εκπληκτικά ο Περπερίδης
Στο 49΄ διαμαρτυρίες του Εορδαϊκού για ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ του Μαυροματίδη και του Κλάζογλου
Στο 51΄Σέντρα Χαραλαμπίδη κεφαλιά Κλάζογλου λίγο έξω
Στο 53΄ο Τσικόπουλος θα βρεθεί στην περιοχή , αδύναμο πλασέ κόντρα η μπάλα πάλι στον Τσικόπουλο που θα βρεθεί στο έδαφος για να κερδίσει κίτρινη κάρτα για θέατρο
Στον 58΄ φάουλ Μπλιζνάκοφ , καρφωτή κεφαλιά Γιόνδη , φοβερή απόκρουση  του Τζώρτζεβιτς κρατάει το μηδέν
Στο 80΄σέντρα Μπλιζνάκοφ κεφαλιά Γιόνδη , άουτ

Εορδαϊκός  (Αλεξίου):  Περπερίδης, Χαραλαμπίδης, Σερσέμης, Κλαζογλου, Λιάμης (75’ Σαββίδης), Κουλίδης (93’ Αμαραντίδης), Χαραλαμπίδης (63’ Αμπατζίδης), Μπίκος, Γιόνδης, Blisnakov, Μαυροματίδης.

Κοζάνη (Παρασκευάς): Dordevic, Δινοβίτσης, Τραυλός, Τάχιας, Ηλίας, Τσικόπουλος, Τσαγκαλίδης (33’ Πετράκος), Παπαδόπουλος (78’ Αλμπάνης), Τσικόπουλος Γ., Βουτσιώτης, Χαματάϊ (69’ Ζαχαριουδάκης).

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος
Βοηθοί: Παπαδημητρίου,  Καρακώστας (Λάρισας)

Από τις Ματιές στα Σπορ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.