Σε εκδηλώσεις των Συλλόγων Σιατιστέων και Νεαπολιτών στη Θεσσαλονίκη παραβρέθηκε ο Δήμος Βοΐου



hrathtrashrt

Εκδηλώσεις για την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησαν το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 ο Σύλλογος Σιατιστέων και ο Σύλλογος Νεαπολιτών Βοΐου στη Θεσσαλονίκη, παρουσία των μελών, επισήμων προσκεκλημένων και της Δημοτικής Αρχής Βοΐου.

Τις ευχές του για καλή χρονιά στον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Νεαπολιτών Βοΐου Θεσσαλονίκης  έδωσε ο Δήμαρχος Βοΐου  Δημήτριος Λαμπρόπουλος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων.  Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Λυσσαρίδης, ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Κορδίστας και η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νεάπολης Αναστασία Παρίντα – Ρουμελιώτη.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε και ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Σιατιστέων Θεσσαλονίκης, σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Τη βασιλόπιτα έκοψε ο μεγάλος Σιατιστινός ευεργέτης και επίτιμος Πρόεδρος του Ιδρύματος Παπαγεωργίου κ. Νίκος Παπαγεωργίου.  Αμέσως μετά, ακολούθησε η βράβευση των μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου των Σιατιστινών της Θεσσαλονίκης από το Ίδρυμα Παπαγεωργίου.

Ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος έδωσε τις ευχές του σε όλα τα μέλη του Συλλόγου για καλή χρονιά και συνεχάρη τους μαθητές για την πρόοδό τους. Επίσης, ιδιαίτερα ευχαρίστησε το Ίδρυμα Παπαγεωργίου που στηρίζει έμπρακτα  με κάθε τρόπο στους Σιατιστινούς και τη Σιάτιστα.   Παρόντες στην εκδήλωση οι Αντιδήμαρχοι Λάζαρος Γκερεχτές και Ανδρέας Κορδίστας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Λυσσαρίδης και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σιάτιστας Στέργιος Δίκος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.