Πως διεξάγονται τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Κοζάνης αλλά και οι διαδρομές για Θεσσαλονίκη και Αθήνα σήμερα Κυριακή 7 Φεβρουαρίου



ktel_kozanis1

Συνεχίζονται τα μπλόκα των αγροτών σε αρκετά σημεία του εθνικού οδικού δικτύου, με τα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων να παραμένουν.  Αποτέλεσμα, η κίνηση στο εθνικό δίκτυο της χώρας να είναι αρκετά μειωμένη, με τις μετακινήσεις του κόσμου να περιορίζονται στις απολύτως απαραίτητες.

Τα διόδια του Πολυμύλου, παρέμειναν κλειστά σήμερα Κυριακή 7 Φεβρουαρίου από τις 12.15μμ μέχρι τις  13.30μμ.

Για τη Θεσσαλονίκη, μέχρι και αύριο το πρωί της Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου στις 9:00π.μ, θα παραμείνουν κλειστά τα διόδια των Μαλγάρων, με την κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται από την έξοδο της Αλεξάνδρειας. Στη Χαλκηδόνα οι οδηγοί συναντούν νέο μπλόκο και η κυκλοφορία συνεχίζεται από παράδρομο για Χαλάστρα, ώστε να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη.

Μπλόκο όμως υπάρχει και στην Κουλούρα, όπου μέχρι και αυτή την ώρα δεν είναι κλειστός ο δρόμος, αλλά δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση για τη συνέχεια της ημέρας.

Τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Κοζάνης

Τα δρομολόγια για Θεσσαλονίκη και Αθήνα με τα ΚΤΕΛ Κοζάνης σήμερα θα διεξαχθούν κανονικά στις ώρες αναχώρησης.

“Υπάρχει μία μικρή καθυστέρηση αν συναντήσουμε μπλόκα, αλλά τα λεωφορεία μας κινούνται από τους παράδρομους και εκτελούν κανονικά μέχρι στιγμής τα δρομολόγια.Τα μόνα δρομολόγια που κόψαμε, ήταν αυτά μεταξύ 11:00πμ με 14:00μμ για Θεσσαλονίκη. Είμαστε σε συνεννόηση με την τροχαία”, τόνισε ο Πρόεδρος των ΚΤΕΛ Κοζάνης κ. Πάλλας Λευτέρης στο KOZANILFE.GR.

Τα δρομολόγια για Θεσσαλονίκη σήμερα Κυριακή 7 Φεβρουαρίου είναι στις: 14:00, 16:00 18:00 και 20:00, ενώ για Αθήνα στις 16:00 και στις 22:00.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.