Κοζάνη: Εμπορικός, Φαρμακευτικός και Οδοντιατρικός Σύλλογος συμμετέχουν στην απεργία της 4ης Φεβρουαρίου



ageagagagretaretg

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, ενόψει του νέου ασφαλιστικού που θα αποτελέσει το «τελειωτικό χτύπημα» στην αγορά , αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίαση που έγινε την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 την συμμετοχή στη Γενική Απεργία της 04 Φεβρουαρίου 2016 με κλείσιμο των καταστημάτων από τις 09:00 έως τις 14:00.

Γνωρίζουμε τη δυσκολία μιας τέτοιας απόφασης’ γνωρίζουμε όμως επίσης,  πως οι τρόποι αντίδρασής μας είναι περιορισμένοι και δυστυχώς αυτοί που θίγονται πάντα είμαστε εμείς με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.

Το Δ.Σ του Συλλόγου


O Φαρμακευτικός Σύλλογος Κοζάνης συμμετέχει στην 24ωρη Γενική απεργία που προκήρυξε για την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 ο Π.Φ.Σ. μαζί με άλλους επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς.

Ο Φ.Σ.Κ. δηλώνει την αντίθεσή του με τις διατάξεις του υπό κατάθεση νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό.

Οι προτεινόμενες αλλαγές θα οδηγήσουν σε περαιτέρω οικονομική ασφυξία τον κλάδο, καθιστώντας δυσκολότερη την καθημερινή λειτουργία των συνοικιακών φαρμακείων και προβληματικότερη την πρόσβαση στο φάρμακο των Ελλήνων πολιτών

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Υ.Γ.  Το κοινό θα εξυπηρετείται από τα εφημερεύοντα φαρμακεία.


Ο  Οδοντιατρικός Σύλλογος Κοζάνης εκφράζοντας τη διαφωνία του με το προσχέδιο του Ασφαλιστικού, δηλώνει την συμμετοχή του στην 24 ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της 4ης Φεβρουαρίου 2016 μαζί με άλλους επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς.

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κοζάνης στηρίζει την κοινή προσπάθεια ενάντια στις διατάξεις του υπό κατάθεση νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό, το όποιο αποδυναμώνει τον παραγωγικό ιστό της χώρας.

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.