Γ. Ζεμπιλιάδου: «Ο κ. Καρυπίδης σε ρόλο σκηνοθέτη για να κλείσουν τα χείλη της αντιπολίτευσης»



zempiliadou_georgia_1“Σφραγισμένα χείλη”. Ο τίτλος της γνωστής ταινίας ταιριάζει απόλυτα στο ρόλο που θα ήθελε ο Περιφερειάρχης κ. Θ. Καρυπίδης να παίζει η αντιπολίτευση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας.

Σφραγισμένα χείλη για να μην αναδεικνύεται και καυτηριάζεται η απουσία ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ για την πενταετία, που πλέον με την καθυστέρηση που ο σχεδιασμός αυτός έρχεται είναι για μια τριετία.

Να μην αναδεικνύεται η απουσία ενός Σχεδίου Πολιτικής, που θα βάζει Προτεραιότητες, θα μιλάει για συγκεκριμένους Πυλώνες Ανάπτυξης, θα περιγράφει με ποια Έργα και με ποιες Πολιτικές, με ποιο Κόστος, με ποια Χρηματοδοτικά Εργαλεία και με ποιες Δομές, θα αλλάξει η τροχιά της ύφεσης που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια η Περιφέρεια για να βρουν δουλειά οι άνεργοι, να πάρουν ανάσα οι επιχειρηματίες και να δουν ένα διέξοδο στα προβλήματά τους οι αγρότες μας.

Να μην αναδεικνύεται το πραγματικά πρόσωπο μιας Περιφερειακής Αρχής, που πίσω από την φιλότιμη δουλειά υπηρεσιακών παραγόντων, προσπαθεί να κρύψει τις δικές της αερολογίες και εξαγγελίες κενές περιεχομένου.

Σφραγισμένα χείλη γιατί καθώς αποκαλύπτουμε την ανεπάρκεια και την αβελτηρία τους, όλο και περισσότεροι Σύμβουλοι συμφωνούν μαζί μας και το λένε καθαρά ακόμα και μέσα απ΄ τις τάξεις της συμπολίτευσης! (σ. σ. αδιάψευστος μάρτυρας οι τοποθετήσεις τους στις συνεδριάσεις του Π.Σ.)

Επειδή όμως τα χείλη δεν σφραγίζονται γιατί έτσι θα βόλευε τον κ. Καρυπίδη, πάντοτε θα υπάρχουν “πρόθυμοι” να μας επιτεθούν με ανοίκειους και απίθανους χαρακτηρισμούς, ειδικά όταν η κουβέντα έρχεται σε θέματα που καίνε και αφορούν προτάσεις και αποφάσεις για το μέλλον του τόπου. Τότε οι “πρόθυμοι” μπορεί να ξεφεύγουν, αλλά κερδίζουν τα εύσημα του ανθρώπου που έκανε την ανατροπή και έφερε τη δημιουργία. Τέτοια ανατροπή και δημιουργία που δε διστάζει πλέον να ομολογεί πως συνεχίζει το έργο του προκατόχου του κ. Δακή!

Καλά κάνει, καθώς είναι γνωστό πως η αξία του ηττημένου προσδίδει αξία και στο νικητή, αλλά αυτά έταξε στους πολίτες που τον υπερψήφισαν και του ανέθεσαν τις τύχες της Περιφέρειας;

Αυτό είναι το νέο ήθος που υπόσχονταν διαρρηγνύοντας, κάποτε, τα ιμάτια του;

Επιστροφή στο παρελθόν και σφραγισμένα χείλη για να βλέπουμε απλώς τις μέρες και τις ευκαιρίες για τον τόπο μας να περνούν, ενώ αυτός θα κάθεται;

Κάνετε λάθος κ. Καρυπίδη. Εμείς σκοπεύουμε να τιμήσουμε το ρόλο μας ως ουσιαστική και δημιουργική αντιπολίτευση, χωρίς να μας φοβίζουν ή να μας πτοούν οι απαράδεκτες συμπεριφορές, γιατί εκείνους που πρωτίστως θέλουμε να τιμάμε είναι οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, προς τους οποίους απευθυνόμαστε πάντοτε με την ίδια γλώσσα και το ίδιο πρόσωπο.

Γεωργία Ζεμπιλιάδου
Περιφερειακή Σύμβουλος
Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.