Σε καλό κλίμα η συνάντηση του Δημάρχου Βοΐου με τον Υπουργό Δικαιοσύνης για το θέμα του Υποθηκοφυλακείου Σιάτιστας

dimos_voiouΤην ανάγκη ύπαρξης του Υποθηκοφυλακείου Σιάτιστας τόνισε ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος σε νέα συνάντηση που πραγματοποίησε με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Νικόλαο Παρασκευόπουλο  την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 στην Αθήνα.

Ο αρμόδιος Υπουργός κατανόησε απόλυτα την αναγκαιότητα της ύπαρξης του Υποθηκοφυλακείου Σιάτιστας και εξέτασε προσεκτικά τα αιτήματα που κατέθεσε γραπτώς η Δημοτική Αρχή. Μεταξύ των αιτημάτων, το σημαντικότερο στοιχείο που τόνισε ο Δήμαρχος Βοΐου στον Υπουργό κ. Παρασκευόπουλο ήταν ότι το Υποθηκοφυλακείο Σιάτιστας δεν επιβαρύνει το Κράτος, ενώ καθημερινά εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό πολιτών για πολλά θέματα, μεταξύ των οποίων και η κτηματογράφηση στο Δήμο Βοΐου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος Λάζαρος Γκερεχτές και ο Σιατιστινός Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεόδωρος Τζώνος, ενώ από τους επικεφαλείς των συνδυασμών παρέστη μόνο ο Μανώλης Γκάσης. Στη συνάντηση παρέστη και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Κωνσταντίνος Κοσμάτος, με τον οποίο ο Δήμαρχος Βοΐου συναντήθηκε στην Αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα και κατέθεσε γραπτώς τους λόγους για τους οποίους επιβάλλεται η λειτουργία του Υποθηκοφυλακείου Σιάτιστας και τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν σε περίπτωση που καταργηθεί, ζητώντας να εξεταστεί προσεκτικά το ζήτημα αυτό.

Κοινοποιήστε
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someonePrint this page

Σχολιάστε