Το KOZANILIFE.GR στη Σιάτιστα! Δικαιωμένη η τοπική κοινωνία από την εξέλιξη της υπόθεσης του άτυχου Κωστή



siatistaplateia1

Το KOZANILIFE.GR από το πρωί του Σαββάτου 23 Ιανουαρίου βρίσκεται στη Σιάτιστα, με σκοπό να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής αλλά και με φίλους και συγγενείς του άτυχου Κωστή Πολύζου.

Αυτό που εισπράττουμε από την αρχή είναι ένα έντονο αίσθημα ικανοποίησης από τους κατοίκους.

«Να λάμψει η αλήθεια, να τιμωρηθούν οι ένοχοι και να φανούν οι λόγοι που δολοφονήθηκε ο Κωστής, για να δικαιωθεί η ψυχή του» είναι αυτό που μας λεν οι Σιατιστινοί. Από τη στιγμή, κυρίως, που βρέθηκε η σωρός του Κωστή θαμμένη στο οικόπεδο του πατριού του, οι υποψίες όλων είχαν στραφεί στην οικογένεια του άτυχου Κωστή. Η κοινωνία της Σιάτιστας περίμενε αυτές τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, πολύ νωρίτερα, στις 26 Σεπτεμβρίου 2011, όταν το πτώμα του βρέθηκε τυχαία από κυνηγό της περιοχής, μισοφαγωμένο από τα άγρια ζώα, στο οικόπεδο του πατριού του.

Η μετακόμιση από την πρώτη στιγμή της οικογένειας στην Ελευσίνα, τα μεγάλα δάνεια στο όνομα του Κωστή Πολύζου, το αυτοκίνητο του πατριού με το αίμα του Κωστή, ο καθαρισμός του σπιτιού με ατμοκαθαριστή την επομένη της εξαφάνισης του Κωστή, είναι κάποια από τα στοιχεία που η τοπική κοινωνία «φώναζε» από την αρχή.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η οικογένεια του Κωστή Πολύζου, δεν είχε δώσει δικαίωμα στη γειτονιά. «Ουδέποτε αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα με την οικογένεια του Κωστή. Δεν μας έδωσαν δικαίωμα. Ήταν μια πολύ ήσυχη οικογένεια», μας αναφέρουν οι γείτονες.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.