Πτολεμαΐδα: Άλλαξε όψη η πλατεία με την «επιχείρηση» αποξήλωσης κατασκευών και απομάκρυνσης των τραπεζοκαθισμάτων



ptolemaida_plateia1

Δεν έλειψαν οι αντιδράσεις, κατά τη διάρκεια της προχθεσινής «Επιχείρησης» αποξήλωσης των κατασκευών και απομάκρυνσης των τραπεζοκαθισμάτων από την κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας, με βάσει την απόφαση περί κοινοχρήστων χώρων  του Δημοτικού  Συμβουλίου Εορδαίας, που υλοποίησαν η Δημοτική Αστυνομία και υπάλληλοι του Δήμου, παρουσία του Αντιδημάρχου Μάρκου Βύρλιου.

Το επόμενο δεκαήμερο, οι αρμόδιες Δημοτικές Υπηρεσίες, θα προβούν στη χάραξη των χώρων, για να αναπτυχθούν στη συνέχεια τα τραπεζοκαθίσματα, σύμφωνα με τον κανονισμό της Δημοτικής Αρχής.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ:Μαίρη Κεσκιλίδου

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πτολεμαΐδα: Άλλαξε όψη η πλατεία με την «επιχείρηση» αποξήλωσης κατασκευών και απομάκρυνσης των τραπεζοκαθισμάτων

  1. ρε μας δουλεύουν εχουμε μια πλατεια η οποια δημιουργηθηκε με πατεντα ολα τα Κολωνάκι συνιστούν κίνδυνο οι πλάκες εχουν ξεκολλήσει ο υπόγειος φωτισμός εδω γελάμε δεν άναψε ποτε το συντριβάνι τ ντροπής και η βρωμιά που έχει ειναι κίνδυνος για την δημόσια υγεια μακράν οτι χειρότερο εχει γινει κ μας αναφερουν οτι πηραν μετρα για τα τραπεζοκαθησματα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.