Ψηφίσματα συμπαράστασης στην πρώτη συνεδρίαση του 2016 στον Δήμο Εορδαίας



syjtsjystjs

Την πρώτη του συνεδρίαση για το 2016 και με 18 θέματα στην ημερήσια διάταξη ,πραγματοποίησε στις 28-1-2016  το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας στα πλαίσια της οποίας εξέφρασε με δύο  ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ  την συμπαράστασή του στους αγώνες των αγροτών αλλά και στους αγώνες των επιστημονικών φορέων της περιοχής ,επαγγελματικών επιμελητηρίων και εργαζομένων ΟΤΑ και δημοσίου.

Η συνεδρίαση ,που είχε και εορταστικό χρώμα, ξεκίνησε με την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας από τον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη ο οποίος ευχήθηκε υγεία και δύναμη σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και  των Τοπικών  Συμβουλίων καθώς  και στους παρισταμένους πολίτες.

«Να ορθοποδήσει σύντομα η χώρα και να βρει το βηματισμό της η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ώστε να παλέψουμε για τα θέματα του τόπου μας» , ευχήθηκε  ο Δήμαρχος Εορδαίας , ενώ ο τυχερός στον οποίο έπεσε το «φλουρί» ήταν το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Μηλοχωρίου Χαράλαμπος Κεφαλίδης .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.