Πυρκαγιά σε ψητοπωλείο στον Φούφα – Άλλες δύο πυρκαγιές στη Δυτική Μακεδονία ανήμερα των Θεοφανείων



pirosvestiki2

Τρεις πυρκαγιές εκδηλώθηκαν σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας ανήμερα των Θεοφανείων.

Δείτε αναλυτικά τις ανακοινώσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας:

Στις 16:19 σήμερα (06/01/2016), η Υπηρεσία μας κλήθηκε για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε εστιατόριο – ψητοπωλείο, στην Τ.Κ. Φούφα του Δ. Εορδαίας. Στο συμβάν επενέβησαν 8 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 3 οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στον εξοπλισμό της επιχείρησης. Για το ανωτέρω περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Πτολεμαΐδας.

Στις 09:35 σήμερα (06/01/2016), η Υπηρεσία μας κλήθηκε για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε διπλοκατοικία, στην Τ.Κ. Τοιχιού του Δ. Καστοριάς. Στο συμβάν επενέβησαν 5 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 2 οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο εσωτερικό της οικίας. Για το ανωτέρω περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Καστοριάς.

Στις 15:45 σήμερα (06/01/2016), η Υπηρεσία μας κλήθηκε για κατάσβεση δασικής πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε δασική περιοχή στην Τ.Κ. Αχλάδας του Δ. Φλώρινας. Στο συμβάν επενέβησαν 3 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 1 όχημα. Από την πυρκαγιά κάηκαν 30 στρέμματα δασικής και χορτολιβαδικής έκτασης. Για το ανωτέρω περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Φλώρινας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.