Νίκος Κουλούσιας: Ο Έλληνας σεφ από τη Νεάπολη Βοΐου που μαγείρεψε για τον Πούτιν!



greataretghatrhgardtehgΈνας Βοϊώτης που με τις γεύσεις του κατέκτησε και το Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν.

Ο λόγος για τον Νεαπολίτη Νίκο Κουλούσια που κλήθηκε στη Ρωσία για να μαειρέψει Ελληνικές γεύσεις.

Δείτε το αφιέρωμα από το περιοδικό επίκαιρα.

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε μαγειρική στη Γερμανία. Κατάγεται από την Νεάπολη Κοζάνης, από την πλευρά του πατέρα του. Από μικρός είχε όνειρο να ασχοληθεί με το χώρο της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής, κάτι το οποίο πέτυχε με απόλυτη επιτυχία, με αρωγό το πείσμα και την υπομονή του. Ο λόγος για τον κοσμογυρισμένο, Νίκο Κουλούσια που στα 34 μόλις χρόνια ζωής του μετράει αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

To 2007 βραβεύτηκε ως ο καλύτερος Σεφ Βορείου Ελλάδας, ενώ πριν από περίπου 1,5 χρόνο μάγεψε με τα “χρυσά” του χέρια τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, μαγειρεύοντας για εκείνον ένα ελληνικότατο πιάτο… Λαγό στιφάδο!

Αυτή τη στιγμή, ο Κοζανίτης Σεφ βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του αφού εργάζεται ως Διευθυντής Κουζίνας για την παγκόσμια αλυσίδα ξενοδοχείων, Mövenpick Hotels & Resorts, που δραστηριοποιείται σε 24 χώρες. Διαμένει και εργάζεται στη μακρινή Άκκρα της Γκάνας, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι.

1ilugiuoiuhoiho9 2oyugfitfduujuoyg

Το είδαμε στο tovoion.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.