Πρόεδρος Νεράιδας Κοζάνης: «Ναι… Και πάλι Καθαρό Περιβάλλον!»



hgfhfgsfghhsjhghf

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, της αντικατάστασης του Αντιδημάρχου, υπεύθυνου για την περιοχή μας Κυρίου Σταύρου Παπαδόπουλου, με  τον Νέο Αντιδήμαρχο Κύριο Δημήτριο Ζάκη και τον ορισμό ως Εντεταλμένο Σύμβουλο με ευθύνη για την περιοχή μας τον Κύριο Θεόδωρο Κυριακίδη, φαίνεται να επαναπροσδιορίζεται  η συνεργασία μου με τον Δήμο Σερβίων Βελβεντού.

Με την ανάληψη των καθηκόντων, ο Κύριος Θεόδωρος Κυριακίδης μου ζήτησε να ενημερωθεί, για όλα τα θέματα της Νεράιδας και ιδιαίτερα για τον Βιολογικό Καθαρισμό.

Ο Βιολογικός Καθαρισμός της Νεράιδας τέθηκε σε λειτουργία για πρώτη φορά το 2000 και λειτούργησε μόνο τρείς μήνες δοκιμαστικά.

Εμεινε ολόκληρη την δεκαετία ανενεργός μέχρι που ανέλαβα την προεδρία το 2011, όπου σε συνεργασία μου με τότε  Δήμαρχο Κύριο Βασίλη Κωνσταντόπουλο, ο οποίος μόλις ενημερώθηκε για κατάσταση του, ενήργησε αμέσως και  σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, τον έθεσε πάλι σε λειτουργία.

Δυστυχώς τον Δεκέμβριο του 2014 σταμάτησε να λειτουργεί, λόγο βλάβης στην Αντλία ανακυκλοφορίας και στον κινητήρα σχάρας καθαρισμού, οι οποίοι αντικαταστάθηκαν με παρέμβαση  της Οικολογικής Κίνησης Κοζάνης, της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος ΠΕ Κοζάνης και του Εντεταλμένου Συμβούλου Κυρίου Μιλτιάδη Ζορπά .

Παρ΄ όλες όμως αυτές τις παρεμβάσεις δεν λειτούργησε, γιατί παρουσιάσθηκε διαρροή στον αγωγό προσαγωγής των λυμάτων.

Από τις 15 Γεννάρη 2016 επαναλειτουργεί επιτέλους κανονικά  και αυτό οφείλεται στον Κύριο Θεόδωρο Κυριακίδη, οποίος φρόντισε μόλις σε δύο  ημέρες, να αποκατασταθούν όλες οι βλάβες.

Ξενοφών Βαΐζογλου
Πρόεδρος Νεράιδας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.