Πραγματοποιήθηκε Λαϊκή Συνέλευση στην Τ.Κ. Μηλέας



aaatryutetyut

Λ. Ιωαννίδης: Άμεσα ορατές οι παρεμβάσεις στην καθημερινότητα των Τοπικών Κοινοτήτων

Συνάντηση με τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Μηλέας είχαν την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, ο Αντιδήμαρχος Ευθύμιος Ζαγάρας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Λαβαντσιώτης, παρουσία και του Προέδρου της Μηλέας Δημήτρη Βουτυρή.

Ο κ. Βουτυρής και οι  κάτοικοι εξέφρασαν στον Δήμαρχο Κοζάνης τα αιτήματα τους. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως ζητήθηκε η βελτίωση του φωτισμού, ασφαλτοστρώσεις, χαλικόστρωση αγροτικών δρόμων, σκεπαστή στάση λεωφορείου, έργα συντήρησης κ.α.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, ανέφερε πως ήδη έχουν ληφθεί πρωτοβουλίες και σύντομα θα γίνουν ορατές, προκειμένου να λύνονται άμεσα μικρά καθημερινά προβλήματα και πρόσθεσε πως παρά την πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο Δήμος θα προχωρήσει στην υλοποίηση μικρών έργων, σε όλες τις Τ.Κ. του Δήμου, σύμφωνα με τις προτεραιότητες της τοπικής κοινωνίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.