Κοπές πίτας για τους Αιμοδότες Κοζάνης και την Τ.Ο. Κοζάνης της ΚΝΕ



ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΗΣ ΚΝΕ

Η Τ.Ο. Κοζάνης της ΚΝΕ την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου θα κόψει τη πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στις 8:30μμ.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ομιλία από τον Γιώργο Γκούμα μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ και λαϊκό ρεμπέτικο γλέντι από το συγκρότημα των : Μιχάλη Παπαλυμπέρη, Μιχάλη Χαϊτίδη και Χάρη Μάστορα.

Η ΤΟ Κοζάνης της ΚΝΕ καλεί όλη τη νεολαία να συμμετέχει μαζικά  στην εκδήλωση κοπής της πίτας σαν ένα αγωνιστικό ξεκίνημα για το 2016.

99uylgfhglliugluiΠρόσκληση στην κοπή πίτας των Αιμοδοτών

Σας προσκαλούμε στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής¨ στο wine bar Άλσος (Στο πάρκο του Αγίου Δημητρίου), την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 20:00.

Είναι μια ευκαιρία να γνωριστούμε οι Εθελοντές Αιμοδότες μεταξύ μας, να κάνουμε τον απολογισμό του 2015, αλλά και των 10 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου και να συζητήσουμε για τον προγραμματισμό του 2016.

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ- ΧΑΡΙΣΕ  ΖΩΗ

Με σεβασμό στους Ασθενείς και εκτίμηση στους Εθελοντές Αιμοδότες.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του ΣΕΑ Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.