Κοζάνη: Επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα «Ψηφιακοί Πόροι και Διδακτικές Προτάσεις για τη διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας»



kozani_zografiaΣας ενημερώνουμε ότι οι Σχολικοί Σύμβουλοι Φιλολόγων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Βασιλική Βόντσα, Γιάννης Γκανάκας και Παναγιώτης Καραμανώλης, διοργανώνουν, σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, Επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα «Ψηφιακοί Πόροι και Διδακτικές Προτάσεις για τη διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας». Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22/01/2016, ώρα 11:45-14:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης. και θα την παρακολουθήσουν οι Φιλόλογοι εκπαιδευτικοί των Σχολείων Επιστημονικής Ευθύνης των ανωτέρω Σχολικών Συμβούλων. Εισηγητές θα είναι οι συνεργάτες του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας, Γιούλη Αλεξίου, Μαρία Αλεξίου, Βασίλης Βασιλειάδης και Σωτήρης Τσέλικας, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί:

11:45-12:45: Παρουσίαση των νέων ψηφιακών πόρων του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας για τα μαθήματα της ελληνικής γλώσσας στο Γυμνάσιο και το Λύκειο
Για την αρχαία ελληνική γλώσσα και γραμματεία
Για τη νεοελληνική γλώσσα
12:45-14:00: Παρουσίαση διδακτικών προτάσεων για τη διδασκαλία της νεοελληνικής γλώσσας και λογοτεχνίας με τη δημιουργική αξιοποίηση των ΤΠΕ
Για το μάθημα της νεοελληνικής γλώσσας στη Γ΄ τάξη του Λυκείου
Για το μάθημα της λογοτεχνίας στη Γ΄ τάξη του Γυμνασίου

Από το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Μακεδονίας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.