Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κοζάνης για την επιχείρηση εντοπισμού της άτυχης Ανθής στο Βελβεντό – Δείτε φωτογραφίες



Τέλος έλαβε σήμερα, Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2015, η επιχείρηση αναζήτησης της άτυχης κοπέλας στο Βελβεντό, μετά από τέσσερις μέρες συνεχόμενης έρευνας.

Το Παράρτημα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Νομού Κοζάνης ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα για βοήθεια, με 15 μέλη της ημερησίως προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες του.

Η άριστη συνεργασία της ΕΟΔ Ν. Κοζάνης με την Αστυνομία, την ΕΜΑΚ, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τις άλλες εθελοντικές ομάδες (Ορειβατικό Σύλλογο Βελβεντού, Σύλλογο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού, Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Βελεβντού, Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Κοζάνης, Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας), τους κατοίκους του Βελβεντού και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Ηλία Κάτανα, είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό του θύματος.

Το Παράρτημα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Νομού Κοζάνης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους συγγενείς και φίλους της κοπέλας.

1dgyhjdgt

2dfghjdf

3dfghjdf

4dgfhjdf

5sfdghjdgf

6dghjndg

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.