Ε. Πρώιου: «Νέα προοπτική και ελπίδα για τη ΝΔ με την εκλογή Μητσοτάκη» – Δείτε το ρεπορτάζ του KOZANILIFE.GR



nea_dimokratia_pinakida

Νέα προοπτική και ελπίδα για τη ΝΔ, δίνει στο κόμμα η εκλογή του νέου πρόεδρου κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφέρει η κ.Ευλαμπία Πρώιου στο KOZANILIFE.GR.

Φυσιολογικό για την Κοζάνη,  αναφέρει η κ. Πρώιου, την προτίμηση του κόσμου, στο πρόσωπο του κ.Μεϊμαράκη,  εξαιτίας της ευθύτητας των απόψεων του κ.Μητσοτάκη, που αφορούν την περιοχή, τις οποίες εξέφρασε ευθέως και πανελλαδικά.

«Ήταν μία ανατρεπτική υποψηφιότητα, κόντρα στο ρεύμα της εποχής, ήταν ένας Υπουργός με δύσκολες αποφάσεις. Η εκλογή του ανήκει στον κόσμο της ΝΔ και στον καθαρό πολιτικό του λόγο. Ο κόσμος έχει κουραστεί από τα ψέμματα και από τη μέση λύση, θέλει την αλήθεια και την αποτελεσματικότητα. Έχει κουραστεί από τον λαϊκισμό του κ. Τσίπρα, που τελικά δεν έφτιαξε έναν αντι-Τσίπρα, αλλά έναν ουσιαστικό αντι-Τσίπρα, ο άνθρωπος που θα βγει να πει την πραγματικότητα και πώς θα βρει τη λύση και για τη Ν.Δ και για τη χώρα.»

Το μήνυμα της προέδρου της ΝΟΔΕ Κοζάνης στο KOZANILIFE.GR, για την εκλογή του νέου προέδρου της ΝΔ, κ. Κ. Μητσοτάκη, είναι το εξής:

“Τα μέλη της Ν.Δ, βρήκαν την ελπίδα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, απέναντι στην απέλπιδα που έχει δημιουργήσει ο ίδιος ο κ.Τσίπρας. Ελπίζουμε να υλοποιήσει όλες του τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, είναι ένας άνθρωπος που μίλησε για πάρα πολλά πράγματα κατά την προεκλογική περίοδο, ευχόμαστε να μείνει σταθερός στις δεσμεύσεις του”.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Πρώιου, στις 26 Σεπτεμβρίου, υπέγραψε την υποψηφιότητα του κ.Μητσοτάκη προκειμένου, να συμμετέχει ως υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος της ΝΔ.

Μεγάλο ερωτηματικό για τη ΝΔ και το νέο της πρόεδρο πλέον, είναι η αναδιοργάνωση του κόμματος του, όπως προεκλογικά είχε αναφέρει ότι θα πραγματοποιήσει, μέσα σε 111 ημέρες.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ε. Πρώιου: «Νέα προοπτική και ελπίδα για τη ΝΔ με την εκλογή Μητσοτάκη» – Δείτε το ρεπορτάζ του KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.