Πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής πραγματοποιήθηκε στα Γρεβενά



00srtysrtyjustyujsd

Ο πυρήνας Γρεβενών, στις 11 Ιανουαρίου, πραγματοποίησε πολιτική εκδήλωση με θέμα τις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής και προτάσεις για την έξοδο από την οικονομική κρίση. Στην εκδήλωση διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό σχετικά με το Εθνικό σχέδιο της Χρυσής Αυγή για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα.

Πρώτος έλαβε τον λόγο ο υπεύθυνος του πυρήνα Γρεβενών, συναγωνιστής Δημήτρης Τασούλας, ο οποίος έκανε μια αναφορά στα τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι και γενικότερα οι παραγωγικοί φορείς του νομού Γρεβενών.

Μέσα σε ένα Συναγωνιστικό, θερμό κλίμα ο γραμματέας της Τ.Ο. Καστοριάς, Στέλιος Τούφας καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, ανέλυσε τα τελευταία γεγονότα επισημαίνοντας τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή και το σχέδιο μας για Εθνική ανάπτυξη και επανεκκίνηση του αγροτικού αλλά και κτηνοτροφικού τομέα στα Εθνικιστικά πρότυπα, με σταθερές βάσεις και Εθνικό σχεδιασμό.

Η εκδήλωση έκλεισε όπως πάντα με τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Τ.Ο Γρεβενών
Υπ βουλευτής Χρυσής Αυγής Γρεβενών
Δημήτριος Τασούλας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.