Επιτυχημένη εκδήλωση στην Πτολεμαΐδα για τη στήριξη Συλλόγων των Ατόμων με Αναπηρία



ptolemaida_plateia1Στις 27/01/2016 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Κέντρου Ανάπτυξης Επαγγελματικού Προσανατολισμού Καριέρας  «Success is Simple» στα πλαίσια των δράσεων  της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης.

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες της Πτολεμαΐδας που στήριξαν για ακόμη μια φορά τους Συλλόγους των Ατόμων με Αναπηρία. Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την αγαστή συνεργασία μας τον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας αλλά και το Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Αρωγός σε όλη την προσπάθεια υπήρξε ο Δήμος Εορδαίας με εντεταλμένο εκπρόσωπο τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Δημοσίων Σχέσεων τον κ. Καΐδη Απόστολο καθώς και τον κ. Χατζηπαναγιωτίδη Στέλιο για την ηχητική κάλυψη αλλά και τις εξαίσιες μουσικές επιλογές που πλαισίωσαν τη δράση.

Για πρώτη χρονιά,  η Success Is Simple υλοποιεί το πρόγραμμα Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης, συμβάλλοντας στο έργο κοινωφελών μη κερδοσκοπικών οργανισμών για την κάλυψη ουσιαστικών αναγκών της τοπικής κοινωνίας.

Στη σημερινή εποχή, που οι κοινωνικές ανάγκες είναι εντονότερες από ποτέ η Success Is Simple με το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην προσπάθεια δημιουργίας ενός καλύτερου αύριο.

Σε αυτό το πλαίσιο με όραμα να κάνουμε την Success Is Simple, πρότυπο αποτελεσματικότητας και πυλώνα κοινωνικής προσφοράς σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ένα πρόγραμμα Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης που εστιάζει στις πραγματικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας.

Στο επίκεντρο του προγράμματος βρίσκονται οι Νέοι. Αυτοί είναι το πολυτιμότερο κεφάλαιο για την ανάπτυξη της Ελλάδας, το μέλλον της χώρας, οι δημιουργοί καινοτομίας. Στοχεύουμε να ξαναφέρουμε την ελπίδα στους νέους της Ελλάδας εξυπηρετώντας τις πραγματικές τους ανάγκες και βοηθώντας να εξασφαλιστεί γι’ αυτούς ένα καλύτερο μέλλον.

Στηρίζοντας τους νέους η Success Is Simple ενισχύει την ανάπτυξη της ελληνικής κοινωνίας, χρηματοδοτώντας και υποστηρίζοντας έργα με σημαντικό αντίκτυπο κα μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.