Κοζάνη: Μια εβδομάδα γεμάτη Φωτοδίοδο – Τρεις σημαντικές δραστηριότητες από την φωτογραφική ομάδα του Δήμου



fotodiodos2Αυτή την εβδομάδα στο Φωτογραφικό Εργαστήρι του Δήμου Κοζάνης διοργανώνονται  τρεις σημαντικές δραστηριότητες από  την φωτογραφική  του  ομάδα  Φωτοδίοδος :

Α) Την Τρίτη  2 Φεβρουαρίου και μετά τις 21.00 η ώρα  το βράδυ  στο χώρο του Φωτογραφικού Εργαστηρίου του Δήμου (Κωνσταντινουπόλεως και Σμύρνης γωνία) ο γαλλοαμερικανοιάπωνας ζωγράφος Jun-Pierre Shiozawa  θα κάνει  μια διάλεξη με θέμα την “Σύνθεση στην Τέχνη“. Η διάλεξη θα γίνει στα  αγγλικά και θα υπάρχει μεταφράστρια για όσους δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν . Το θέμα της εκδήλωσης είναι  πάντα επίκαιρο για μας τους φωτογράφους,  αφού την σύνθεση την χρησιμοποιούμε σε κάθε έργο μας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Β) Την Παρασκευή  5 Φεβρουαρίου στις 20.00 η ώρα στο χώρο του Φωτογραφικού Εργαστηρίου του Δήμου (Κωνσταντινουπόλεως και Σμύρνης γωνία) η επιμορφώτρια και φωτογράφος του εργαστηρίου μας  κ. Βαλέρια Χοροζίδη θα παρουσιάσει την φωτογραφική της δουλειά. Οι φωτογραφίες της κινούνται στο χώρο του αυτοπορτρέτου με σουρεαλιστικό πάντα περιβάλλον.  Χαρακτηρίζονται δε, άλλοτε  από  φωτεινούς και άλλοτε από σκοτεινούς  κόσμους με ενδοσκοπική εσωστρεφή  διάθεση.

Γ) Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Δήμου Κοζάνης εξορμά πάνω στα Πιέρια και διανυκτερεύει στο καταφύγιο του Ορειβατικού συλλόγου Βελβεντού.  Εννοείται  ότι εκεί θα παίξουν όλα: φωτογραφήσεις , βόλτα στο δάσος, ψησίματα, κουβεντούλα γύρω  από το τζάκι κλπ. Όσοι θέλετε να ακολουθήσετε θα συνεννοηθείτε  τηλεφωνικά με τον καθηγητή του Φωτογραφικού Εργαστηρίου του Δήμου  Κοζάνης κ. Αλέξανδρο Βρεττάκο στο τηλέφωνο  6846703388.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.