Κάλεσμα του Δήμου Κοζάνης στους ιδιοκτήτες δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς σχετικά με τα τσιπ



dimarxeio_kozanisΗ Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 5 του Ν. 4039/2012 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από τον Ν. 4235/2014, «ο ιδιοκτήτης δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς έχει την υποχρέωση να προσκομίζει ή αποστέλλει ταχυδρομικά, επί αποδείξει, στον οικείο Δήμο αντίγραφο του πιστοποιητικού ηλεκτρονικής σήμανσης του ζώου του».

Η παράλειψη προσκόμισης στον οικείο Δήμο του αντιγράφου του πιστοποιητικού ηλεκτρονικής σήμανσης, σύμφωνα με τις διατάξεις των ανωτέρω Νόμων επιφέρει πρόστιμο 300 ευρώ.

Σε εφαρμογή των παραπάνω διατάξεων, ο Δήμος Κοζάνης καλεί όλους τους δημότες ιδιοκτήτες δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς, να προσκομίσουν ή αποστείλουν ταχυδρομικά, επί αποδείξει στην Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης (Πλατεία 28ης Οκτωβρίου 7 – 1ος όροφος του κτιρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης) το ανωτέρω πιστοποιητικό.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.