Δωρεάν διανομή αγαθών στο Δήμο Εορδαίας για τους ωφελουμένους του προγράμματος «Επισιτιστικής Βοήθειας για τους Απόρους»



dimarxeio_ptolemaidasΟ Δήμος Εορδαίας ξεκίνησε την διανομή αγαθών στους δυνητικά ωφελουμένους του προγράμματος «Επισιτιστικής Βοήθειας για τους Απόρους».

Συγκεκριμένα ο Δήμος προέβη το τριήμερο 27, 28 και 29 Ιανουαρίου 2016  στη δωρεάν διανομή νωπών κοτόπουλων στους δικαιούχους του προγράμματος, ενώ θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες  η διανομή υλικών βασικής συνδρομής όπως: Βρεφικές πάνες, Μωρομάντηλα και  Είδη καθαρισμού.

Η διανομή πραγματοποιείται στο χώρο της π. Σχολής Εκπαίδευσης Δημοτικής Αστυνομίας (απέναντι από το LIDL) από  9 το πρωί έως  1  το μεσημέρι και οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο και  έντυπο εγκεκριμένης αίτησης για το ΤΕΒΑ.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 24633 50104.

Να σημειωθεί ότι η διαδικασία εκτελείται από την «Κοινωνική Σύμπραξη της Π.Ε. Κοζάνης» της οποίας ως εταίρος ο Δήμος Εορδαίας, παραλαμβάνει και διανέμει τα διάφορα προϊόντα .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.