Σε αναστολή η λειτουργία του φιλοζωικού σωματείου ΑΓΓΙΖΩΟ λόγω παραιτήσεων μελών του ΔΣ – Έκκληση για άμεση βοήθεια



aggizooΣε αναστολή έχει τεθεί η λειτουργία του φιλοζωικού σωματείου ΑΓΓΙΖΩΟ Κοζάνης, λόγω της ξαφνικής αποχώρησης τριών μελών του ΔΣ, της προέδρου, της γραμματέως και της ταμία.

Τα μέλη του Αγγίζωο, όπως επισήμανε η κ. Αλεξία Χασάπη, εφόσον παραιτήθηκαν από το ΔΣ, αυτόματα σημαίνει κ η παραίτησή τους από τα καθήκοντά τους, με αποτέλεσμα αυτό να δυσχεραίνει και την εύρυθμη λειτουργία του σωματείου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η κ.Αλεξία Χασάπη, η οποία είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος του φιλοζωικού σωματείου ΑΓΓΙΖΩΟ, στο KOZANILIFE.GR, το σωματείο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, λόγω της ξαφνικής παραιτήσεως των τριών μελών.

“Κάνουμε έκκληση για άμεση βοήθεια προς κάθε ευαισθητοποιημένο φιλόζωο για εθελοντική προσφορά, εβδομήντα ζώα αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε έκτακτη ανάγκη για περίθαλψη. Η ξαφνική αποχώρηση των μελών του ΔΣ,δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία του Αγγιζώο, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να διαχειριστούμε αυτά τα ζώα. Επίσης, άμεση προτεραιότητα μας είναι η ανασύσταση του Δ.Σ, του οποίου η έκτακτη γενική συνέλευση θα ανακοινωθεί η ημερομηνία, για κάθε ενδιαφερόμενο.”

Το ΔΣ του φιλοζωϊκού σωματείου Αγγίζωο, σε κανονικές συνθήκες αποτελείται από πέντε μέλη.

Οι ενδιαφερόμενοι φιλόζωοι, μπορούν να απευθύνονται για βοήθεια στη σελίδα του σωματείου, στο Facebook (Κλικ εδώ).

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.