Κοζάνη: Σταματούν οι υπερωρίες και τα νυχτερινά στην καθαριότητα του Δήμου

dimarxeio_kozanisΣταματούν από την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου οι υπερωρίες και τα νυχτερινά των 94 περίπου εργατών καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης στο πλαίσιο της οικονομικής εξυγίανσης και του συμμαζέματος των οικονομικών. Αυτό τόνισε η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ελένη Τασοπούλου στο περιθώριο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης.

Σημείωσε πάντως πως μέσω της επέκτασης των συμβάσεων των υπαλλήλων καθαριότητας στα 8μήνα των οποίων οι συμβάσεις θα γίνουν 12μηνες θα γίνει προσπάθεια να επιτευχθεί ο στόχος των υπηρεσιών καθαριότητας για την πόλη.

ΕΡΤ Κοζάνης: Κώστας Δαβάνης

2 σχόλια στο άρθρο “Κοζάνη: Σταματούν οι υπερωρίες και τα νυχτερινά στην καθαριότητα του Δήμου

  1. Καλησπέρα σας,

    οι υπερωρίες, όπως δημοσίευσε ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, για το τρέχον έτος ανέρχονται στις 145.000 ευρώ. Δηλαδή πόσες παίρνανε πέρυσι?

  2. Μ@λ@κί@ς.Έχουν κατακλέψει όλοι μέσα από τον Δήμο Κοζάνης όλα τα λαμόγια , γίνανε μόνιμοι όλοι οι ηλίθιοι επειδή ο ένας είχε βίσμα , επειδή ο άλλος είχε σοι αντιδήμαρχο , επειδή ο άλλος τους εκτύπωνε χαρτιά , επειδή ο άλλος έπαιζε ποδόσφαιρο ( ακούστε μ@λ@κί@ς ) δλδ επειδή ήταν ένας άχρηστος ποδοσφαιριστής τελευταίας ερασιτεχνικής Εθνικής έπρεπε να γίνει και μόνιμος στον δήμο , και εφόσον όλοι οι ληστές αυτοί , οι απατεώνες , οι κλέφτες , μαζί με τα μεγάλα κεφάλια φάγανε δις εκατομμύρια ευρώ , τωρα τους φταίει αν κάνουνε λίγες υπερωρίες οι ανθρώποι με σκοπό να πάρουνε 100 ευρώ τον μήνα παραπάνω.Ρε ούστ ρεμάλια της πόλης και του νομού ολόκληρου.

Σχολιάστε