Τι έλεγαν πατέρας και γιος για την εξαφάνιση της άτυχης Ανθής στο Βελβεντό! Οι δηλώσεις του δράστη στο KOZANILIFE.GR



velvento324634

Από το βράδυ του Σαββάτου 9 Ιανουαρίου η άτυχη Ανθή Λινάρδου, μητέρα 3 ανήλικων παιδιών, ενός αγοριού 8 ετών και 2 εξάχρονων δίδυμων κοριτσιών,  θεωρούνταν αγνοούμενη από το σπίτι της στο Βελβεντό Κοζάνης. Ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ήταν ο σύζυγός της, ο οποίος και μίλησε στο KOZANILIFE.GR, το πρωί της Τρίτης 12 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα μας δήλωσε:

«Η σύζυγός μου από το απόγευμα του Σαββάτου έδειχνε ότι κάτι την απασχολούσε, ήταν καταβεβλημένη και η αιτιολογία ήταν ότι είχαν μαλώσει τα παιδιά. Γύρω στις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου μου είπε ότι θα βγει και γύρω στις 10 παρά βγήκε για ποτό όπως μου είπε. Εγώ είχα αποκοιμηθεί, δεν την είδα να βγαίνει. Κατά τις 23:00 το βράδυ, ξύπνησα και είδα ότι δεν επέστρεψε, αλλά δεν ανησύχησα, γιατί είχε περάσει μόνο μία ώρα.

Το πρωί διαπίστωσα ότι δεν είχε επιστρέψει, άρχισα να ανησυχώ και κάλεσα την Αστυνομία. Δεν πήρε μαζί της προσωπικά αντικείμενα, χρήματα, κινητό, ούτε και ρούχα.

Είχε κάταγμα στο πόδι, είχε βγάλει την Παρασκευή τον γύψο και ήταν με τον νάρθηκα. Βέβαια, έβγαλε και τον νάρθηκα, παρόλο που ο γιατρός της είπε να μην τον βγάλει μέχρι την Τετάρτη (αύριο δηλαδή) και περπατούσε με πατερίτσες».

Την ίδια μέρα, ο πατέρας του δράστη, μιλώντας στο protothema.gr πριν ομολογήσει ο γιος του το έγκλημα, είχε πει πως δεν πίστευε ότι της έχει συμβεί κάτι κακό, αλλά αντιθέτως πως η ίδια το έσκασε μιας και  δε της άρεσε η ζωή στο χωριό.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Πιστεύω ότι δεν της έχει συμβεί κάτι κακό. Έχω την εντύπωση ότι έφυγε με κάποιον. Ήταν συνεννοημένο το πράγμα. Έφυγε με σπασμένο το πόδι. Δεν μπορούσε να φύγει μόνη της. Δεν πήρε τίποτα μαζί της, ούτε άφησε κάποιο σημείωμα. Δεν της άρεσε η ζωή εδώ και πιστεύω ότι έφυγε. Βοηθώ την αστυνομία και είμαι συγκλονισμένος. Οι έρευνες παραμένουν άκαρπες. Βγήκε έξω να ξεσκάσει και δεν ξαναγύρισε. Δεν της άρεσε ο κόσμος εδώ και δεν είχε παρέες. Μαζί είχαμε τις καλύτερες σχέσεις. Ανησυχώ. Δεν έχω κοιμηθεί καθόλου αυτές τις ημέρες. Ψάχνει και η αστυνομία κι όλο το χωριό. Όποιος την έχει δει παρακαλώ να επικοινωνήσει με τις αρχές και να βοηθήσει» έλεγε χαρακτηριστικά.

Διαψεύστηκαν και οι δύο, με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, με τον εντοπισμό της σωρού της άτυχης Ανθής το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου, σε χωράφι ιδιοκτησίας της οικογενείας του συζύγου της και την ομολογία του ίδιου για το αποτρόπαιο έγκλημά του.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.