Πτολεμαΐδα: Παραμονή των Θεοφανείων στην «Αυλή των Ονείρων» με εορταστικές μελωδίες



hstrfhssrfhtjrty

Με υπέροχα χριστουγεννιάτικα και παραδοσιακά κομμάτια , προσαρμοσμένα στα χάλκινα πνευστά , τα μουσικά σύνολα του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου  Πτολεμαΐδας έδωσαν το «παρών» στο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Εορδαίας την παραμονή των Θεοφανείων στην «ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ» του 1ου Δημοτικού Σχολείου της Πόλης.

Η Πολυφωνική του Ωδείου απέδωσε Χριστουγεννιάτικους Ύμνους και κλασσικά τραγούδια , υπό την καθοδήγηση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Β.Δ.Ω.Π. Λάζαρου Τσαβδαρίδη, ο οποίος ευχαρίστησε το Δήμο Εορδαίας για την πρόσκληση στις «ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» ευχόμενος να καθιερωθούν και να αποτελέσουν θεσμό οι εκδηλώσεις στην αυλή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Απόστολος Καΐδης , συνεχάρη το Ωδείο για την άψογη παρουσία του και γενικότερα για την ανοδική του πορεία , ευχαριστώντας όλους τους συμμετέχοντες  στις εκδηλώσεις αλλά και τους πολίτες που στήριξαν στο ξεκίνημά της,  τη νέα προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πτολεμαΐδα: Παραμονή των Θεοφανείων στην «Αυλή των Ονείρων» με εορταστικές μελωδίες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.