Εκδήλωση για τη βράβευση πρωτοετών φοιτητών πολύτεκνων οικογενειών στη Σιάτιστα



snjysjrysjfy

Εκδήλωση για τη βράβευση πρωτοετών φοιτητών πολύτεκνων οικογενειών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου στη Σιάτιστα, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλου και του Ηγούμενου Εφραίμ από τη Μονή Βατοπεδίου.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρέστησαν ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης Γεώργιος Κασαπίδης, ο  Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας και Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Κοζάνης Κυριάκος Ιωαννίδης, ο Αντιδήμαρχος Βοΐου Λάζαρος Γκερεχτές, κληρικοί και αρκετός κόσμος.

Η Δημοτική Αρχή Βοΐου συγχαίρει θερμά τους φοιτητές και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία στις σπουδές τους. Επίσης, συγχαίρει και ευχαριστεί τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ν. Κοζάνης και την Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης για την διοργάνωση της εκδήλωσης και τη στήριξη που παρέχουν στις πολύτεκνες οικογένειες του Δήμου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.