Το Vespa Club Κοζάνης καβαλά τις βέσπες του για καλό σκοπό!



vespaclubkozanisCharity ride 2015

Καβαλάμε τις βέσπες για καλό σκοπό. Το vc Κοζάνης θα συμμετάσχει στο φετινό Charity ride συμβάλλοντας έτσι σε ένα κοινό σκοπό. Το Charity ride ξεκίνησε το 2010 ως μια πρωτοβουλία του Lambretta club Ελλάς με στόχο να συγκεντρώσει χρήματα για ομάδες ή φορείς που επιτελούν κοινωνικό έργο και να συνδράμει σε αυτό.

Τις προηγούμενες χρονιές τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τη συνδρομή του κάθε μέλους, πήγαν στο Χαμόγελο του Παιδιού και στη Φλόγα. Φέτος αποφασίστηκε να δοθούν στους Γιατρούς του Κόσμου στο ελληνικό παράρτημα. Έτσι λοιπόν στις 13 Δεκέμβρη ημέρα Κυριακή 23 λέσχες σε όλη την Ελλάδα θα δώσουν “ραντεβού”, η κάθε λέσχη στην πόλη της, την ίδια ώρα για μια βόλτα διαφορετική.

Τα μέλη της λέσχης θα συναντηθούμε στο vespa club στις 11 το πρωί, θα πιούμε έναν καφέ και θα κάνουμε μια μικρή βόλτα στην πόλη της Κοζάνης φορώντας στις βέσπες μας τα διακριτικά της εκδήλωσης.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε θεωρούμε ότι τέτοιες προσπάθειες μας φέρνουν πιο κοντά στην ανθρωπιά και την αλληλεγγύη. Ευχόμαστε καλές γιορτές, υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο και μια χρονιά καλύτερη και πιο δημιουργική.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.