Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης:Το σύνολο κιθάρας FirePlay και η Μικρή ορχήστρα Κιθάρας στην Πανελλήνια Συνάντηση Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας



666gtdhyjhgjgy

Οι  «FirePlay», το Σύνολο Κιθάρας Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, αλλά και η Μικρή ορχήστρα Κιθάρας του ΔΩΚ, μετά από πρόσκληση του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, πήρε μέρος για 4η  συνεχή χρονιά στην Πανελλήνια Συνάντηση Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας που διοργανώθηκε στη θεσσαλική πρωτεύουσα κατά το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Νοεμβρίου 2015.

Οι κιθαρίστες της μικρής ορχήστρας ενθουσίασαν με την μουσικότητά τους και τον όμορφο ήχο τους το κοινό, ενώ οι FirePlay το ταξίδεψαν με τους βραζιλιάνικους ρυθμούς του Antonio Carlos Jobim, σε ένα αφιέρωμα στις υπέροχες bossa-novas του γνωστού συνθέτη, τις οποίες διασκεύασε ειδικά για το σύνολο ο καθηγητής τρομπέτας του ΔΩΚ κ.Νίκος Βαλταδώρος.

Στην συναυλία συμμετείχαν οι σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης:

FirePlay: Καλαιτζής Παναγιώτης, Κιόρτσης Βασίλης, Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα, Παπαδοπούλου Ευαγγελία, Παπανδρέα Ιωάννα, Πυθαρά Αγνή, Σιώμου Νένα, Τσιάρτα Ειρήνη, Χανιώτη Βασιλική, Χρηματόπουλος Γρηγόρης

Μικρή ορχήστρα Κιθάρας: Αθανασιάδης Χαράλαμπος, Ζιάμπρας Αίολος, Καρατζόπουλος Ορέστης, Παρανόμου Κατερίνα,  Πασιάκος Γιάννης, Ράπτη Ελισάβετ, Τσίγγας Δημήτρης

Συντροφιά στο μουσικό ταξίδι και πολύτιμοι συνεργάτες, οι καθηγητές του ΔΩΚ κ. Νίκος Βαλταδώρος (τρομπέτα) και κ.Παναγιώτης Ζαχαράκης (φλάουτο), καθώς και ο κ. Σώτος Κουτσονάνος (κρουστά).

Την διδασκαλία-επιμέλεια και διεύθυνση των κιθαριστικών συνόλων του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης έχει η κ. Ελένη Τσιλιπάκου, καθηγήτρια κλασικής κιθάρας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.