Μπαράζ συλλήψεων για κατοχή ναρκωτικών στην Κοζάνη – Δύο ακόμη περιστατικά μέσα σε λίγες ώρες



xeiropedesΣύλληψη τεσσάρων ατόμων στην Κοζάνη σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή κατά περίπτωση

Χθες (07-12-2015) και σήμερα (08-12-2015) στην Κοζάνη, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης συνέλαβαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις δύο αλλοδαπούς, υπηκόους  Βουλγαρίας και δύο ημεδαπούς, για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, χθες (07-12-2015) το βράδυ αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης συνέλαβαν δύο υπηκόους Βουλγαρίας, μια 23χρονη γυναίκα και έναν 34χρονο άνδρα, γιατί σε έλεγχο που τους έγινε βρέθηκε στην κατοχή της 23χρονης μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, ενώ σε έρευνα που ακολούθως πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι τους, βρέθηκαν (1) ένα πτυσσόμενο μαχαίρι και μία πτυσσόμενη (1) ράβδος που εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί όπλων.

Επίσης, σήμερα (08-12-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες  αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) συνέλαβαν δύο ημεδαπούς, 20 και 21χρονών, γιατί σε έλεγχο που τους έγινε βρέθηκε στην κατοχή τους μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι ναρκωτικές ουσίες, το μαχαίρι και η πτυσσόμενη ράβδος κατασχέθηκαν, ενώ προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.