Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παιδική Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κόζιανη»



jytsjtsyjytstysjyts

Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Κοζάνης «Η Κόζιανη» στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεών του για τα Χριστούγεννα, ετοίμασε μια πολύ καλή Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά και τους γονείς των παιδικών τμημάτων του συλλόγου, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 το βράδυ στα γραφεία του συλλόγου.

Η  εκδήλωση  η οποία  πραγματοποιήθηκε στην καινούρια παραδοσιακή γωνιά του συλλόγου περιείχε την άψογη σε ερμηνεία  διαδραστική αφήγηση παραμυθιού με ζωντανή μουσική « Ο βασιλιάς με τη χρυσή μηλιά».

Η αφήγηση του παραμυθιού έγινε από την Αναστασία Τοπάλη, ενώ στο φλάουτο ήταν η Μαρίνα Μανθούλη και στην κιθάρα ο Γκλιάνας Ναούμ.

2asjhsjysjyhsyt

Επίσης τα παιδιά τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τους δόθηκαν δωράκια που ετοίμασαν οι κυρίες του συλλόγου για αυτά.

Πολλά και εξαίσια ήταν και τα εδέσματα με τα οποία οι κυρίες του συλλόγου δεξιώθηκαν τους γονείς και τα παιδιά.

Κλείνοντας πρέπει να πούμε ότι ήταν μια τέλεια χριστουγεννιάτικη γιορτή αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο των ανθρώπων του συλλόγου «Κόζιανη».

3sgdfhjhjkkj

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.