Παράπονα κατοίκων της Κοζάνης για ημιτελείς εργασίες σε παιδική χαρά! «Ως τα Χριστούγεννα θα είναι έτοιμη» διαβεβαιώνει η τεχνική υπηρεσία του Δήμου



hgnjgdhjghjghj

Αρκετά παράπονα από κατοίκους της περιοχής της Αγίας Παρασκευής στην Κοζάνη δέχτηκε το KOZANILIFE.GR, σχετικά με τη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται ως προς την ολοκλήρωση της παράδοσης της νέας παιδικής χαράς επί των οδών Αλέξη Μινωτή και Βασίλη Αυλωνίτη, στην εν λόγω περιοχή.

Από ότι μας είπαν οι κάτοικοι, κυρίως γονείς παιδιών, το συγκεκριμένο έργο έχει ξεκινήσει εδώ και 1,5 χρόνο χωρίς να έχει παραδοθεί ακόμη. Μάλιστα, τονίζουν το γεγονός πως ενώ όλα δείχνουν να είναι έτοιμα με την παιδική χαρά έχοντας μπει ακόμη και οι σκελετοί από τις κούνιες, εδώ και αρκετό καιρό, δε λέν να τελειώσουν το έργο και συγκεκριμένα να κρεμάσουν απλά τις κούνιες, όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR.

Έπειτα από επικοινωνία που είχαμε με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης και συγκεκριμένα με τον Προϊστάμενο Εκτέλεσης των έργων κ. Απ. Γκατζιούρα, μας ανέφερε πως το συγκεκριμένο έργο εντάσεται στο ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα σε μια σειρά έργων που έχουν ξεκινήσει στην πόλη της Κοζάνης. Στο συγκεκριμένο έργο οι κούνιες δεν έχουν κρεμαστεί ακόμη μιας και έχει γίνει μια τροποποίηση στο έργο και χρίζει η κατασκευή ενός ειδικού πλαστικού δαπέδου ασφαλείας, για την καλύτερη δυνατή προστασία-ασφάλεια των παιδιών.

“Έχει γίνει ήδη η διάστρωση του σκυροδέματος και περιμένουμε εντός των ημερών να έρθουν και τα ειδικά πλαστικά δάπεδα ώστε να τοποθετηθούν και να συνεχίσουμε την ολοκλήρωση του έργου. Ως τα Χριστούγεννα οι κούνιες θα είναι στη θέση τους,” δήλωσε, κλείνοντας, στο KOZANILIFE.GR ο κ. Γκατζιούρας.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “Παράπονα κατοίκων της Κοζάνης για ημιτελείς εργασίες σε παιδική χαρά! «Ως τα Χριστούγεννα θα είναι έτοιμη» διαβεβαιώνει η τεχνική υπηρεσία του Δήμου

  1. ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

    - Edit

    Απαντήστε

    ΠΕΡΙΜΕΝΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ. ΑΚΟΜΑ ΗΛΙΟ ΕΧΕΙ, ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.