Παράνομη διαφήμιση γιατρών της Κοζάνης σε διαφημιστικά φυλλάδια! Καταγγελία από τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης



iatreio1Ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης με ανακοίνωσή του καταδικάζει γιατρούς της πόλης που διαφημίζονται παράνομα σε διαφημιστικά φυλλάδια!

Δείτε την ανακοίνωση:

Κατά το τελευταίο διάστημα έκαναν την εμφάνιση τους στην πόλη της Κοζάνης διαφημιστικά φυλλάδια, που μοιράζονται πόρτα – πόρτα, όπως και οι τιμοκατάλογοι των ταχυφαγείων, υπό τον ψευδεπίγραφο τίτλο “ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ”, στα οποία εμφανίζονται γιατροί μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης να διαφημίζονται.

Η κίνηση αυτή προφανώς οφείλεται στην άγνοια από μέρους των γιατρών του σχετικού νόμου περί ιατρικής διαφήμισης, που απαγορεύει ρητά τη διαφήμιση των γιατρών και μέσω φυλλαδίων, και στην ευπιστία που έδειξαν σε πολυπράγμονα “επιχειρηματία” που ανέλαβε να τους διαφημίσει με το αζημίωτο.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης απαιτεί να αποσυρθούν αμέσως τα φυλλάδια αυτά από την κυκλοφορία, επιφυλασσόμενος κάθε νομίμου δικαιώματος του έναντι των παρανομούντων.

Το κοινό μπορεί, όπως πάντοτε, να έχει πλήρη ενημέρωση για τους γιατρούς της Π.Ε. Κοζάνης απευθυνόμενο στον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης, τηλέφωνο 24610 34652.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                              Ο Γραμματέας
Χαράλαμπος Τσεβεκίδης                          Ελευθέριος Τσαρίδης

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Παράνομη διαφήμιση γιατρών της Κοζάνης σε διαφημιστικά φυλλάδια! Καταγγελία από τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.