Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ από τον Γ.Σ. Ελίμειας για τη στήριξη απόρων οικογενειών της πόλης



basket_1

Γ.Σ. ΕΛΙΜΕΙΑΣ-Χ.Α.Ν.Θ.
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015
ΩΡΑ:18:00 μ.μ.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ

Ασίστ εντός, αλλά και… εκτός παρκέ θέλει να δίνει ο Γ.Σ. Ελίμειας κι έτσι στο επικείμενο παιχνίδι με τη Χ.Α.Ν.Θ. οργανώνει δράση για τη στήριξη των άπορων οικογενειών της πόλης. Σε συνεργασία με το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης καλούν τους φίλους της ομάδας και όχι μόνο,να βρεθούν το απόγευμα της Τεταρτης 30/12, στο κλειστό της Άνω Κώμης κι όλοι μαζί να συγκεντρώσουν τα τρόφιμα που θα γεμίσουν τις προθήκες του κοινωνικού συσσιτιου και θα δώσουν στις οικογένειες εκείνες που δεν έχουν τη δυνατότητα την ευκαιρία να καλύψουν κάποιες από τις βασικές τους ανάγκες τις ημέρες των εορτών που έρχονται.

12434477_10206686185225860_1703482728_n

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«O «Γ.Σ. ΕΛΙΜΕΙΑΣ» στηρίζει το Κοινωνικό συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης, ενόψει των φετινών Χριστουγέννων και με στόχο την κάλυψη βασικών αναγκών άπορων οικογενειών συμπολιτών μας, ο Γ.Σ. ΕΛΙΜΕΙΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Κοζάνης,οργανώνει δράση συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διάρκειας(ρύζι,όσπρια,ζαχαρη,μακαρονια κ.α.), την Τεταρη 30 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στο κλειστό Γυμναστήριο του Κ.Γ. ΕΛΙΜΕΙΑΣ, στα πλαίσια του εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τη Χ.Α.Ν.Θ.

Με χαρά καλούμε όλους όσους παραβρεθούν στον αγώνα, να στηρίξουν με τον τρόπο που ο καθένας μπορεί την προσπάθεια του Κοινωνικού Συσσιτιου γιατί η ελάχιστη προσφορά μας είναι πολύτιμη για κάποιον άλλον…».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.