Με ειδήσεις συνοδεύτηκε η ονομαστική εορτή του Δημάρχου Εορδαίας



aaytrfufu8uigiu

Μεγάλη ήταν  σήμερα η κίνηση  στο Γραφείο του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, ο οποίος δέχθηκε ευχές για την ονομαστική του εορτή από εκπροσώπους της Εκκλησίας των περιφερειακών και τοπικών   φορέων  και από  πολίτες.

Οι σημαντικές ανακοινώσεις σχετικά με την εφαρμογή προγραμμάτων στην  περιοχή  από υψηλόβαθμα στελέχη της ΔΕΗ,  ήταν τα καλύτερα «δώρα» για τον Δήμαρχο Εορδαίας.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΔΕΗ  Δημήτρης Καρέλλης ενημέρωσε τον κ. Δήμαρχο για την επαναφορά του παλιού θεσμού της εκμάθησης των νέων τεχνιτών , που θα εργαστούν στην ενέργεια , δίνοντας  τη δυνατότητα σε πολλούς νέους να γίνουν στελέχη της Επιχείρησης.

Επί πλέον ο κ. Καρέλλης αναφέρθηκε στην εφαρμογή προγράμματος Επαγγελματικού Προσανατολισμού  , για τα παιδιά της Πτολεμαίδας .

«Πρόκειται για ένα σημαντικό θέμα ,καθώς θα γίνει ενημέρωση από ειδικούς αναφορικά με τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό σε «ορισμένο» αριθμό  μαθητών  της Β΄Λυκείου , ώστε τα παιδιά να έχουν τη δυνατότητα της σωστής επιλογής των Σχολών τους» επεσήμανε ο Δήμαρχος , προσθέτοντας ότι η διαδικασία ενημέρωσης των παιδιών, που θα συμμετάσχουν στο εν λόγω Πρόγραμμα , των καθηγητών και των γονέων , θα πραγματοποιηθεί  στις 18 Δεκεμβρίου.

Μαζί με τις ευχές του προς τον Δήμαρχο Εορδαίας ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΔΕΗ Παντελής Καραλευθέρης  τον ενημέρωσε ότι η  Διοίκηση της Επιχείρησης , έκανε αποδεκτή την πρότασή του για την απόδοση των ενοικίων των χωραφιών σε κοινωφελείς δομές της περιοχής.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.