Έκθεση ζωγραφικής από παιδιά στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης για την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού



5ahahtrahtr«Έχω, έχεις,  έχει, όλοι έχουμε δικαιώματα»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού στις 11 Δεκεμβρίου, τα παιδικά τμήματα του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Κοζάνης οργανώνουν,  στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Έχω, έχεις,  έχει, όλοι έχουμε δικαιώματα». Οι μαθητές του Εργαστηρίου δούλεψαν με άξονα τη Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού, που ψηφίστηκε το 1989 από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Δημιούργησαν εικόνες και παραστάσεις που προβάλλουν και υπογραμμίζουν τη θεμελιώδη αυτή κατάκτηση που καθορίζει ανθρώπινα δικαιώματα για τα παιδιά κάτω των 18 ετών.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου στις  5 το απόγευμα, στα σπιτάκια δίπλα από το ρολόι, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης. Η έκθεση θα συνοδευτεί και από άλλες εικαστικές δράσεις όπως το «Δέντρο των Ευχών» στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν  παιδιά όλων των ηλικιών. Τα παιδιά θα ζωγραφίσουν ευχές και μηνύματα σε κάρτες τις οποίες θα κρεμάσουν στο «Δέντρο των Ευχών». Οι δράσεις θα διαρκέσουν έως τις 7 το βράδυ.
Σας περιμένουμε όλους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.