Έκθεση φωτογραφίας από τα μέλη του Φωτογραφικού Εργαστηρίου του Δήμου Κοζάνης



sthrsrtyjhyhjssjryt

Όπως ο φωτογράφος ψάχνει συνεχώς στιγμές για να τις αποτυπώσει στο φακό της μηχανής του, έτσι και η κάθε φωτογραφία ψάχνει χώρους για να γίνει …γνωστή. Κάποιες φορές ασυνήθιστους. Πολλές φορές και για να τους αναδείξει. Να περάσει, ίσως, κάποια μηνύματα.

Τα μέλη του Φωτογραφικού Εργαστηρίου του Δήμου Κοζάνης αποφάσισαν να εκτεθούν φωτογραφικά, στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης. O κεντρικός προθάλαμος του Παλαιού κτιρίου του Νοσοκομείου φιλοξενώντας τα έργα των αποφοίτων της περασμένης εκπαιδευτικής χρονιάς μετατράπηκε σε γκαλερί τέχνης. Ο χώρος αναδύοντας μια ευχάριστη καλλιτεχνική αύρα αποκτά μια διαφορετική οπτική.

Η πρωτότυπη αυτή έκθεση φωτογραφίας χαρίζοντας «χρώμα» και εικόνες στους ανθρώπους που θα τη δουν έρχεται, όχι τυχαία, μες στις γιορτές και μάλιστα σε μια περίοδο που παραμένουν άλυτα πολλά από τα προβλήματα λειτουργίας του Νοσοκομείου. Συμβάλλει στο κλίμα των Άγιων Ημερών προσφέροντας  μικρές στιγμές χαλάρωσης και γαλήνης στους εργαζομένους, στους ασθενείς και στους επισκέπτες.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Ιανουαρίου και διοργανώνεται σε μια προσπάθεια εξωστρέφειάς του Φωτογραφικού Εργαστηρίου και ενδυνάμωσης των συνεργασιών του και με άλλους φορείς της πόλης.

Ευχόμαστε καλές γιορτές και υγεία σε όλο τον κόσμο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.