Κοζάνη: Χωρίς προβλήματα εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου στη Ν.Δ.



nea_dimokratia_pinakida

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία για την προεδρεία της Νέας Δημοκρατίας, όπως επιβεβαίωσε η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ  Κοζάνης κ. E.Πρώιου.

Έπειτα από την περιπέτεια της 22ης Νοεμβρίου, η Νέα Δημοκρατία ψηφίζει σήμερα, για την ανάδειξη του νέου αρχηγού του κόμματος.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί και τουλάχιστον από τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Η διαδικασία της ψηφοφορίας θα ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα.

Με 2 εκλογικά τμήματα στην πόλη της Κοζάνης, η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε ομαλά, με τον κόσμο να προσέρχεται από νωρίς στις κάλπες.

Το KOZANILIFE.GR, επικοινώνησε με τα γραφεία της ΝΟΔΕ και συγκεκριμένα με την πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κοζάνης, κ. Ε. Πρώϊου η οποία δήλωσε τα εξής:

“Με σύμμαχο τον καιρό και κοντά στη γιορτή της Χριστιανοσύνης, σήμερα είναι μία γιορτή για τη Ν.Δ, καλούμε τον κόσμο να σηκωθεί από τον καναπέ, να προσέλθει στις κάλπες και να πάρει τη Ν.Δ στα χέρια του”.

Το μεγάλο στοίχημα για τη ΝΔ, είναι πόσοι ψηφοφόροι θα προσέλθουν τελικά για να ψηφίσουν στις  1.200, εγκατεστημένες κάλπες πανελλαδικά.

Η πρώτη εκτίμηση αποτελέσματος αναμένεται λίγο μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Το KOZANILIFE.GR, θα σας κρατάει ενήμερους για κάθε νεότερη εξέλιξη κατά τη διαδικασία της εκλογικής αναμέτρησης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία: 24610 41955

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.