Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στην «Αυλή των Ονείρων» του 1ου Δημοτικού Πτολεμαΐδας



aaoihliuygio

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μικρών και μεγάλων εξακολουθεί να βρίσκεται η «ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ» του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαίδας , η οποία φιλοξενεί τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου  Εορδαίας .

Την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου το απόγευμα τα μικρά παιδιά της Πόλης έπαιξαν και διασκέδασαν με τα Αγιοβασιλιάτικα Παιχνιδοκαμόματα  , που διοργάνωσε το Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης «ΑΡΛΕΚΙΝΟΣ».

Παράλληλα η Θρακική Εστία Εορδαίας αναβίωσε την παραδοσιακή παραγωγή τσιγαρίδας , προσφέροντας σε όλους  το νόστιμο παρασκεύασμα συνοδευμένο  με κρασί.

Η πλούσια παράδοση της Τοπικής Κοινότητας Ολυμπιάδας αναδείχθηκε μέσα από την εκδήλωση, που πραγματοποίησε ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ολυμπιάδας την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου  παραμονή πρωτοχρονιάς στον ίδιο χώρο.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην αυλή του 1ου Δημοτικού Σχολείου  για τις επόμενες ημέρες περιλαμβάνει:
-ΣΑΒΒΑΤΟ 2-1-2016 :Η μελωδία των Χριστουγέννων με το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας (ώρα 7μ.μ.).
-ΚΥΡΙΑΚΗ 3-1-2016: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με το Σύλλογο Βλατσιωτών Πτολεμαΐδας  και το Σύλλογο Ηπειρωτών Εορδαίας (ώρα 6μ.μ.).
-ΔΕΥΤΕΡΑ 4-1-2016: «Οι Μομώγεροι» με τον Ποντιακό και Μικρασιατικό Σύλλογο Καρυοχωρίου , τον Ποντιακό Πολιτιστικό Σύλλογο Κομνηνών και τον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαίδας (ώρα 6,30 μ.μ.).
-ΤΡΙΤΗ 5-1-2016: Εκδήλωση με μουσικά σύνολα του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου (ώρα 6,30μ.μ.).
-ΤΕΤΑΡΤΗ 6-1-2016:Φαντασμαγωρικό φινάλε με τη συμμετοχή του Ωδείου    «ΕΜΜΕΛΕΙΑ» της  Πτολεμαΐδας και όλων των πολιτών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.