Δωρεάν διανομή μανταρινιών από τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού



dimos_servion_logoΗ Περιφερειακή Ενότητα  Κοζάνης συνεχίζει την προσπάθεια στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της περιοχής μας. Μετά τα νεκταρίνια  και τα πορτοκάλια ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή μανταρινιών την Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015  από τις 9.30 π.μ έως τις 13.30 μ.μ, στην αίθουσα Πολυτέκνων απέναντι από την Εκκλησία Αγίας Κυριακής στα Σέρβια.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αριθμό πρωτοκόλλου 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Ωφελούμενοι της διανομής είναι:

-οι δικαιούχοι της κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης και
-οι δικαιούχοι της Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ)

Οι ωφελούμενοι θα μπορούν με την επίδειξη της κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης ή της αίτησης για την Επισιτιστική Βοήθεια, να παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα των προϊόντων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.