Η «Αυλή των Ονείρων» στην Πτολεμαΐδα – Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων



1xgfhyjhgh

Ο Δήμος Εορδαίας ,εν όψει του εορταστικού δωδεκαημέρου  , διοργανώνει τις «ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» από τις 18 Δεκεμβρίου 2015  έως τις 6 Ιανουαρίου 2016  στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου και στην Κεντρική Πλατεία της  Πτολεμαίδας , σε συνεργασία με  Πολιτιστικούς Συλλόγους και  φορείς της Εορδαίας .

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με πολλές καινοτομίες ,πλούσιες  και  εντυπωσιακές δράσεις , μέσα από   το οποίο η Δημοτική Αρχή  στοχεύει  στη δημιουργία ενός  εορταστικού κλίματος  για όλους τους πολίτες , δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη ψυχαγωγία των παιδιών της περιοχής.

Επισημαίνεται ότι για πρώτη φορά εφέτος, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη , σε «αυλή των ονείρων» θα μετατραπεί ο προαύλιος  χώρος του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας με λούνα – παρκ, καρουζέλ, τρενάκι, σπίτι του Αι –Βασίλη και εικαστικές δράσεις, ενώ θα υπάρξουν και πολλές  ακόμα ευχάριστες εκπλήξεις  εναρμονισμένες με το κλίμα των ημερών.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στις παρακάτω αφίσες:

2xfghjhg

3gxhjj

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.