Υπηρεσία αποκατάστασης και επαναφοράς των φαναριών του αυτοκινήτου σας από την GlassDrive Τσαντεκίδης στην Κοζάνη



iuhhiuhihiutgdf

Στην GLASSDRIVE ΤΣΑΝΤΕΚΙΔΗΣ χρησιμοποιούμε μόνο άριστης ποιότητας υλικά για την αποκατάσταση και επαναφορά στην αρχική τους κατάσταση των φαναριών του αυτοκινήτου σας,που σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία μας, σας δίνουμε ένα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.

Όποια και αν είναι η φθορά των φαναριών σας,μπορείτε να τους κάνετε να φαίνονται και πάλι σαν καινούριοι!

Τι γνωρίζετε όμως για τους θαμπούς προβολείς; Ας συνοψίσουμε ορισμένες από τις συχνές ερωτήσεις:

Γιατί θολώνουν οι προβολείς μου;

Τα περισσότερα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με πλαστικούς φακούς προβολέων (από πολυανθρακικό υλικό). Με την πάροδο των ετών, αυτοί οι προβολείς αρχίζουν να χάνουν την αρχική τους διαφάνεια και θαμπώνουν (κιτρινίζουν). Αυτό το κιτρίνισμα που βλέπετε είναι είτε η φθαρμένη επιφάνεια του πολυανθρακικού υλικού είτε η φθαρμένη επίστρωση προστασίας από υπεριώδη ακτινοβολία είτε η  φθαρμένη θερμική επικάλυψη. Υπάρχουν διάφορες αιτίες που μπορούν να προκαλέσουν θάμπωμα στους προβολείς, όπως οι περιβαλλοντικές συνθήκες, η έκθεση στο ηλιακό φως, η οξείδωση, τα χαλίκια του δρόμου και τα χημικά.

Πως γίνεται η αποκατάσταση των προβολέων μου;

Ακόμα κι αν οι προβολείς σας είναι πολύ φθαρμένοι, μπορούν να αποκατασταθούν. Οι ειδικοί διαθέτουν ένα ειδικό επαγγελματικό κιτ επισκευής που τους επιτρέπει να επαναφέρουν τους προβολείς σας στην αρχική τους κατάσταση με λίγα μόνο βήματα. Σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο, οποιασδήποτε χρονολογίας, το οποίο διαθέτει πλαστικούς φακούς προβολέων, αυτοί μπορούν να αποκατασταθούν. Άρα η αποκατάσταση δεν είναι δυνατή σε κρύσταλλα ή σε κρυστάλλινους φακούς. Κατά τη διαδικασία αποκατάστασης, η οποία διαρκεί συνολικά 30-60 λεπτά, οι προβολείς συχνά δεν χρειάζεται να αφαιρεθούν.

Μπορώ να αποκαταστήσω ο ίδιος τους προβολείς μου;

Δεν συνιστάται η αποκατάσταση από εσάς τους ίδιους, καθώς πρόκειται για μία λεπτεπίλεπτη διαδικασία. Εάν δεν εκτελεστεί σωστά, οι φακοί των προβολέων ενδέχεται να υποστούν ζημιά ή το γενικό αποτέλεσμα να μη διαρκέσει πολύ.

Μπορεί ο φακός ενός προβολέα να αποκατασταθεί πολλαπλές φορές;

Ναι, ένας φακός μπορεί να αποκατασταθεί πολλαπλές φορές.
Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα της αποκατάστασης των προβολέων;

Αυξάνει την ασφάλεια καθώς το όχημα σας είναι πιο ορατό και έχετε μεγαλύτερη ορατότητα τη νύχτα, αλλά και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Βελτιώνει την εμφάνιση του οχήματος.
Είναι μία προσιτή σε τιμή εναλλακτική λύση σε σύγκριση με την αντικατάσταση των προβολέων.
Βοηθάει το όχημα να περάσει επιτυχώς τον έλεγχο ΚΤΕΟ.

tsantekidis_200_100_png

Για την Κοζάνη:
Γεώργιος Τσαντεκίδης
Φιλίππου Β” 21
Τηλέφωνο: 2461027370
Email: kozani@glassdrive.gr
Ιστότοπος: www.glassdrive.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.