Ημερίδα και Βιωματικά Σεμινάρια για γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας και όχι μόνο από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κοζάνης



iughoihohiuΗ Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κοζάνης διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Οικογένεια –Επικοινωνία –Λόγος: Χτίζω γέφυρες επικοινωνίας με το παιδί μου». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13/12/2015 στη δημοτική αίθουσα εκδηλώσεων «Kοβεντάρειο» από τις 17:00 έως τις 21:00, απευθύνεται σε γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας και σε όλους όσους θέλουν να χτίσουν γέφυρες επικοινωνίας με τα παιδιά!

Η ημερίδα πλαισιώνεται από βιωματικά σεμινάρια, τα οποία θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 14/12/2015 στον παιδικό σταθμό «Το Σχολείο της Χαράς», Βογατσικού 6, Κοζάνη. Το πρώτο βιωματικό σεμινάριο με θέμα «Επικοινωνία: Δεξιότητες και τεχνικές που διευκολύνουν την επικοινωνία με το παιδί μου» απευθύνεται σε γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας και θα διεξαχθεί από τις 17:00 έως τις 19:00 ενώ το δεύτερο με θέμα «Επικοινωνία: Δεξιότητες και τεχνικές που διευκολύνουν την επικοινωνία με τα παιδιά μέσα στο σχολικό πλαίσιο», απευθύνεται σε βρεφονηπιοκόμους και νηπιαγωγούς και θα διεξαχθεί από τις 19:00 έως τις 21:00.

Είσοδος ελεύθερη

Δειτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας, κάνοντας κλικ εδώ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.