Η συνδυασμός του Λ. Μαλούτα «Ενότητα» για το θέμα του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης



enotita_maloutaΈναν περίπου χρόνο πριν, το Φθινόπωρο του 2014 , η έναρξη της σχολικής χρονιάς βρήκε τη δημοτική αρχή, μαζί με τις ευχές, να δεσμεύεται για συγκεκριμένες ενέργειες για την επίλυση του στεγαστικού προβλήματος του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης.

Έτσι λοιπόν τα μέλη του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου άκουσαν για:

-την προετοιμασία και ολοκλήρωση της μελέτης που έχει  ανατεθεί   στην πολεοδομία ( Δεκέμβριος 2014 )
-την πρόταση του δήμου, που θα αξιολογούνταν από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων σχετικά με την ανέγερση του κτιρίου, με το σχετικό μάλιστα χρονοδιάγραμμα, όπως ο αντιδήμαρχος Κοζάνης μετέφερε στο σύλλογο κατά την έναρξη του σχολικού έτους ( Σεπτέμβριος 2014 ).

Ένα χρόνο λοιπόν μετά, ρωτάμε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για την πορεία υλοποίησης των παραπάνω δεσμεύσεων , δεδομένης και της έντονης ανησυχίας των γονέων της οποίας γίναμε αποδέκτες, όπως και τον πρόεδρο της Α” Σχολικής Επιτροπής, για τις αποφάσεις σχετικά με τις αλλαγές τομέων που περίμενε η Διεύθυνση πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Γ. Γκαμπούρας, 16-10-2014).

Τέλος ζητάμε και από τον δήμαρχο , να μας ενημερώσει για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε , ώστε σχολικά συγκροτήματα που κατά καιρούς βρέθηκαν στο επίκεντρο προτάσεων για κλείσιμο/συγχωνεύσεις, να μην διατρέξουν τέτοιο κίνδυνο.

 
Νούλα Τουμπουλίδου Δημοτική Σύμβουλος
Κώστας Κυτίδης Δημοτικός Σύμβουλος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.