Συναντήσεις του Δημάρχου Βοΐου με τον Βουλευτή Κοζάνης Θ. Μουμουλίδη και τον Σύλλογο Πολυτέκνων Κοζάνης

4quu6qw6u576ui5

Εθιμοτυπική επίσκεψη Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν Κοζάνης Θέμη Μουμουλίδη στον Δήμαρχο Βοΐου Δημήτριο Λαμπρόπουλο

Εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης Θέμη Μουμουλίδη δέχτηκε σήμερα Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 στο γραφείο του ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως σε θέματα του Δήμου, με τον Δήμαρχο Βοΐου να ζητά τη στήριξη του Βουλευτή στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή μας.

Επίσκεψη  Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Κοζάνης στον Δήμαρχο Βοΐου

Τον Δήμαρχο Βοΐου Δημήτριο Λαμπρόπουλο  επισκέφθηκαν σήμερα Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 ο Πρόεδρος Κυριάκος Ιωαννίδης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πολυτέκνων  Ν. Κοζάνης.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Λάζαρος Γκερεχτές, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι  πολύτεκνες οικογένειες του Δήμου Βοΐου, καθώς και το θέμα της μείωσης των δημοτικών τελών

Ο Δήμαρχος Βοΐου επεσήμανε ότι η Δημοτική Αρχή  θα είναι κοντά σε κάθε δραστηριότητα και πρωτοβουλία του συλλόγου και δεν θα μπορούσε να μείνει απαθής στην επιβεβλημένη ανάγκη  επίλυσης των προβλημάτων τους.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου ευχαρίστησαν  τον Δήμαρχο Βοΐου Δημήτριο Λαμπρόπουλο για το ενδιαφέρον του και του ευχήθηκαν καλή δύναμη στο έργο του.

Κοινοποιήστε
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someonePrint this page

Σχολιάστε